Reklama
Tagi

Kucharek Rosół z kury 180 g (18 x 10 g) - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Kucharek Rosół z kury 180 g (18 x 10 g)" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach

Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "Kucharek Rosół z kury 180 g (18 x 10 g)". Sprawdź podobne oferty:

Kucharek Rosół z kury 180 g (18 x 10 g) - gazetki promocyjne

Brak wyników

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)55,2
    Białko (g)3,4
    w tym cukry (g)6,2
    Węglowodany (g)20
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)9
    Tłuszcz (g)14
    Wartość energetyczna (kcal)227
    Wartość energetyczna (kJ)946

    Informacje o alergenach

    Produkt może zawierać: mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę i seler.

    Składniki

    • regulator kwasowości: kwas cytrynowy
    • tłuszcz kurzy (0,1 %)
    • suszone mięso kurze (0,1 %)
    • warzywa suszone (0,3 %): marchew, natka pietruszki
    • kurkuma
    • aromaty (zawierają jaja)
    • cukier
    • wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe
    • skrobia
    • tłuszcz palmowy
    • sól
  2. Przepisy

    Gotowana domowa szynka Składniki: - 1 szt. udźca wieprzowego (około 1,5 kg), - 3 l Rosołu z kury Kucharek. Marynata: - 3 l wody, - 4 Liście laurowe Prymat, - 5 ziaren Pieprzu czarnego Prymat, - 5 ziaren Ziela angielskiego Prymat, - 5 sztuk Owocu jałowca Prymat, - 3 Goździki Prymat, - 1 łyżka Majeranku Prymat, - 1 łyżka cukru, - 1 Szklanka Soli drobnoziarnistej Prymat, - 3 pokrojone ząbki czosnku. Sposób przygotowania: W dużym garnku gotujemy wodę ze wszystkimi przyprawami, czosnkiem i studzimy. Osuszony kawałek wieprzowiny sznurujemy dokładnie ściskając dratwę. Tak przygotowane mięso wkładamy do garnka z marynatą, przykrywamy i odkładamy w chłodne miejsce na 12 godzin. Następnie wyjmujemy mięso z marynaty, wkładamy do gorącego rosołu i gotujemy około 2 godzin na wolnym ogniu. Po ugotowaniu zostawiamy szynkę w rosole do ostygnięcia.

    date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Przechowywanie

    Najlepiej spożyć przed końcem: Data i nr partii z boku opakowania. Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

    Przygotowanie i stosowanie

    Sposób przygotowania: Jedną kostkę rozpuścić w 1/2 litra wrzącej wody. Zastosowanie: Otrzymany wywar doskonale nadaje się do wszelkich zup, sosów i potraw mięsnych.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Dodatki

    • MSG (glutaminian) - Zawiera
    • Smaki / Aromaty - Zawiera
    • Wzmacniacze smaku - Zawiera
    • Barwniki - Nie zawiera

    Informacje dot. stylu życia

    Bezglutenowy

    Zalecenia dla alergików

    • Soja - Może zawierać
    • Gorczyca - Może zawierać
    • Mleko - Może zawierać
    • Jaja - Zawiera
    • Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
    • Seler - Może zawierać
  4. Dodatkowe informacje

    Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl

    Pozostałe informacje

    Masa netto: (18 x 10 g) 180 g

    Kontakt

    Prymat sp. z o.o.

  5. Cechy

    • produkt bezglutenowy
    • bez dodatku: tłuszczów utwardzonych, barwników
    • XXL dużo się opłaca

    Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Rosół z kury w kostkach.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Kucharek

    Marka

    Kucharek

Kucharek Rosół z kury 180 g (18 x 10 g) - artykuły

Brak wyników
Reklama