Reklama
Tagi

Jamar Ocet spirytusowy 10 % kwasowości 500 ml - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Jamar Ocet spirytusowy 10 % kwasowości 500 ml" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach

Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "Jamar Ocet spirytusowy 10 % kwasowości 500 ml". Sprawdź podobne oferty:

Jamar Ocet spirytusowy 10 % kwasowości 500 ml - gazetki promocyjne

Brak wyników

Informacje o produkcie

  1. Przepisy

    Przepis na marynowane rzodkiewki Składniki: Rzodkiewka - 2 pęczki Ocet spirytusowy 10% Jamar - 0,75 szklanki Woda - 0,75 szklanki Cukier - 3 łyżki Sól - 2 łyżeczki Pieprz zielony - 1 łyżeczka Wykonanie: Rzodkiewki umyć, oczyścić, nakłuć lub przekroić. Ułożyć w słoiczku, wsypać pieprz. Ocet, wodę, sól i cukier zagotować, zalać rzodkiewki. Zamknąć, zamieszać. Jeść po dwóch dniach. UWAGA! Marynata na drugi dzień stanie się cała różowa. Smacznych rzodkiewek w marynacie :)

    Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 25
    • Min. temp. °C - 0

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C.

    Przygotowanie i stosowanie

    Do bezpośredniego spożycia stosować w rozcieńczeniu 1:2.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  2. Kontakt

    ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.

  3. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Ocet spirytusowy 10 % kwasowości.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Jamar

    Cechy

    • Produkt polski
    • na wodzie ze źródeł jurajskich
    • do marynat, sosów, dipów
    • 100 % naturalny

    Marka

    Jamar

Jamar Ocet spirytusowy 10 % kwasowości 500 ml - artykuły

Brak wyników
Reklama