Tagi
E. Wedel Czekolada mleczna o smaku deseru crème brûlée 289 g - oferty i gazetki promocyjne
Deser umilający wspólne momenty? Podziel się z bliskimi Czekoladą Crème Brûlée i razem zachwyćcie się rozpływającą w ustach, kruchą czekoladą, kremowym nadzieniem waniliowym i słodkim karmelem.
Czekolada mleczna o smaku Crème Brûlée to kulinarna podróż po francuskich smakach. Ta czekolada nadziewana została zainspirowana znanym, delikatnym deserem. W środku oryginalnej wedlowskiej czekolady mlecznej skrywa się lekkie, kremowe nadzienie z dodatkiem płynnego karmelu. Całość tworzy cudowną kompozycję zapewniającą wyjątkową przyjemność. Dzięki dużej tabliczce możesz cieszyć nią jeszcze dłużej lub podzielić się z innymi amatorami wedlowskich czekolad.
Spróbuj mlecznej przyjemności w każdej kosteczce!
· Najwyższej jakości kakao
· Wedlowska czekolada mleczna
· Aksamitne nadzienie waniliowe z płynnym karmelem
· Duża tabliczka 289 g
Dostępna jest również czekolada gorzka o smaku Crème Brûlée.
Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "E. Wedel Czekolada mleczna o smaku deseru crème brûlée 289 g". Sprawdź podobne oferty:
Informacje o produkcie
reference_intake_statement
- Reference Intake Statement - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal).
Pozostałe informacje o wartościach odżywczych
Produkt zawiera 18 porcji x 1 kostka (~16,1 g).
Spis składników odżywczych na przodzie opakowania
100 g Wartość energetyczna 2171 kJ / 520 kcal 16,1 g Wartość energetyczna 350 kJ / 84 kcal / 4.20% Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). Obliczona wartość odżywcza
Wartość odżywcza 16,1 g na 100g Sól (g) 0,04 0,23 Białko (g) 0,8 5,1 Błonnik (g) 0,2 1,2 w tym cukry (g) 9,3 58 Węglowodany (g) 9,4 59 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 2,5 15 Tłuszcz (g) 4,7 29 Wartość energetyczna (kcal) 84 520 Wartość energetyczna (kJ) 350 2171 Informacje o alergenach
Może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy, zboża (gluten), jaja.
Składniki
- Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 29 %, masa mleczna minimum 14 %
- barwniki (kurkumina, ekstrakt z papryki)
- emulgator (lecytyny sojowe)
- aromaty
- płatki karmelowe 3 % (cukier, syrop glukozowy)
- serwatka w proszku (z mleka)
- mleko pełne w proszku
- tłuszcz roślinny (palmowy)
- pasta karmelowa 12 % (mleko zagęszczone odtłuszczone słodzone, syrop glukozowo-fruktozowy, syrop cukru inwertowanego, tłuszcz roślinny (palmowy), cukier, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, tłuszcz mleczny, sól, substancja żelująca: karagen, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromat)
- cukier
- czekolada mleczna 50 % (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny sojowe i E 476, aromat)