Reklama
Tagi

Diamant Cukier żelujący 1:1 1 kg - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Diamant Cukier żelujący 1:1 1 kg" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach

Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "Diamant Cukier żelujący 1:1 1 kg". Sprawdź podobne oferty:

Diamant Cukier żelujący 1:1 1 kg - gazetki promocyjne

Brak wyników

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,02
    Białko (g)0
    w tym cukry (g)98
    Węglowodany (g)98
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,2
    Tłuszcz (g)0,2
    Wartość energetyczna (kcal)398
    Wartość energetyczna (kJ)1694

    Składniki

    • olej roślinny (palmowy/kokosowy)
    • substancja żelująca: pektyna
    • regulator kwasowości: kwas cytrynowy
    • cukier
  2. Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Przygotowanie i stosowanie

    Przepis podstawowy 1. Owoce umyć, obrać ze skórki, usunąć pestki lub szypułki. 2. Odważyć 1 kg przygotowanych owoców i dokładnie rozdrobnić. 3. Masę owocową połączyć z 1 kg cukru żelującego Diamant 1:1. Doprowadzić do wrzenia cały czas mieszając, a następnie gotować przez 4 minuty nie przerywając mieszania. 4. Gorącymi konfiturami napełnić słoiki i natychmiast je zamknąć (użyć zamknięcia typu Twist -Off). nie należy używać innego typu zamknięcia. Konfitury z kawałkami owoców Owoce umyć, obrać, usunąć pestki lub szypułki. Odważyć 1 kg przygotowanych owoców, rozdrobnić na kawałki. Rozdrobnione owoce zmieszać z 1 kg cukru żelującego Diamant 1:1 i pozostawić w przykrytym naczyniu na 3-4 godziny. Następnie doprowadzić do wrzenia i ciągle mieszając gotować przez 4 minuty. Gorącymi konfiturami napełnić słoiki i natychmiast je zamknąć. Galaretki 3/4 litra zimnego soku z owoców zmieszać z 1 kg cukru żelującego Diamant 1:1. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 3 minuty, nie przerywając mieszania. (Uwaga: sok porzeczkowy, jabłkowy i agrestowy gotować 1 minutę). Gorącą galaretką napełnić słoiki i natychmiast je zamknąć. Ważne wskazówki Najlepsze przetwory uzyskuje się ze świeżych owoców. Każdorazowo gotować tylko 1 kg przygotowanych owoców z 1 kg cukru żelującego Diamant 1:1. Garnek napełniać tylko do połowy. Udanych przetworów!

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Kontakt

    Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.

    Dodatkowe informacje

    Dołącz do nas na: www.facebook.com/slodkielaczy

  4. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Cukier żelujący 1:1.

    Cechy

    • zawiera pektynę
    • oszczędność energii
    • krótkie gotowanie
    • 1 kg owoców na 1 kg cukru żelującego
    • prosty sposób na konfitury

    Marka standaryzowana

    • Marka - Diamant

    Marka

    Diamant

Diamant Cukier żelujący 1:1 1 kg - artykuły

Brak wyników
Reklama