Reklama
Tagi

Diamant Cukier brązowy 500 g - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Diamant Cukier brązowy 500 g" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach
Cukier brązowy Diamant z aromatyczną nutą karmelu świetnie nadaje się do słodzenia kawy i herbaty, do pieczenia ciast i pierników, kruchych i korzennych ciasteczek z miodem, orzechami lub migdałami. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do słodkich dań (np. gofrów, naleśników, ryżu na mleku) oraz płatków śniadaniowych i musli, naturalnych jogurtów, sałatek owocowych, deserów, koktajli i lodów.

Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "Diamant Cukier brązowy 500 g". Sprawdź podobne oferty:

Diamant Cukier brązowy 500 g - gazetki promocyjne

Brak wyników

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,07
    Białko (g)0
    w tym cukry (g)99
    Węglowodany (g)99
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0
    Tłuszcz (g)0
    Wartość energetyczna (kcal)396
    Wartość energetyczna (kJ)1693

    Składniki

    • cukier palony (karmel)
    • cukier
  2. Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Przepisy

    Ciasteczka orzechowe 200 g cukru brązowego Diamant, 200 g miękkiego masła, 200 g mąki, 1/2 łyżeczki mielonych goździków, 1/2 łyżeczki cynamonu, 1 żółtko, 2 łyżki mleka, 150 g mielonych orzechów laskowych Zmiksować masło z brązowym cukrem Diamant i przyprawami, dodać żółtko i mleko, wymieszać. Dosypać zmielone orzechy, mąkę. Ugnieść ciasto. Podzielić na dwie części, uformować dwa wałki długości ok. 20 cm i odstawić do lodówki na ok. 1/2 godz. Każdy z wałeczków pokroić na 30 talarków, położyć na wysmarowanej tłuszczem blasze. Piec w temp. 180-190°C ok. 15 min. Wyjąć, wystudzić.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Cukier brązowy.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Diamant

    Cechy

    • cukier z dodatkiem cukru palonego
    • do wypieków, napojów, deserów i słodkich dań
    • aromatyczny smak

    Marka

    Diamant

  4. Opis produktu

    Cukier brązowy Diamant z aromatyczną nutą karmelu świetnie nadaje się do słodzenia kawy i herbaty, do pieczenia ciast i pierników, kruchych i korzennych ciasteczek z miodem, orzechami lub migdałami. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do słodkich dań (np. gofrów, naleśników, ryżu na mleku) oraz płatków śniadaniowych i musli, naturalnych jogurtów, sałatek owocowych, deserów, koktajli i lodów.

    Kontakt

    Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.

Diamant Cukier brązowy 500 g - artykuły

Brak wyników
Reklama