Reklama
Tagi

Bonduelle Zupa-krem z zielonych warzyw 400 g - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Bonduelle Zupa-krem z zielonych warzyw 400 g" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach

Bonduelle Zupa-krem z zielonych warzyw 400 g - gazetki promocyjne

Brak wyników

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,05
    Białko (g)2,1
    Błonnik (g)2,9
    w tym cukry (g)2,3
    Węglowodany (g)4
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,1
    Tłuszcz (g)0,4
    Wartość energetyczna (kcal)34
    Wartość energetyczna (kJ)142

    Informacje o alergenach

    Produkt może zawierać śladowe ilości selera.

    Składniki

    • brokuł (18%)
    • fasolka szparagowa zielona (18%)
    • groszek (24%)
    • cukinia (40%)
  2. Przepisy

    Przepis podstawowy Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, śmietana 30% - 1 szklanka, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion 2. Do gotującego się bulionu wrzucamy warzywa z opakowania i gotujemy 3 minuty 3. Dodajemy śmietanę 4. Miksujemy i doprawiamy wg uznania Zupę można udekorować grzankami. Zupa z boczkiem i makaronem Składniki: bulion warzywny - 0,7 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, pokrojony w kosteczkę boczek - 150 g, drobny makaron, sok z cytryny - łyżka, koperek, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Całość zalewamy bulionem 4. Oddzielnie podsmażamy boczek 5. Dodajemy koperek, sok z cytryny i chwilę gotujemy 6. Do podania posypujemy podsmażonym boczkiem i dodajemy ugotowany makaron Krem z gruszką Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, gruszka, ser z niebieską pleśnią, sok z cytryny - łyżka, śmietana 30% - 1/3 szklanki, masło lub oliwa - do smażenia, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania i pokrojoną gruszkę podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Dodajemy pokruszony ser i sok z cytryny 4. Całość zalewamy bulionem 5. Chwilę gotujemy i na koniec dodajemy śmietanę 6. Całość miksujemy na krem

    Przechowywanie

    Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny; w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Zamrażać
  3. Dodatkowe informacje

    Znajdź więcej pomysłów na obiad na www.warzywneinspiracje.pl

    Logotypy stron trzecich

    • Wstęga Möbiusa
    • Green Dot

    Oświadczenia żywieniowe

    wysoka zawartość błonnika

    O marce

    Ciesz się smakiem i jakością warzyw Bonduelle w zupie, którą przygotujesz tak jak lubisz! Spróbuj w postaci zupy z kawałkami warzyw lub w zupie-krem. Spróbuj także Bonduelle Zupa-krem dyniowa

    Kontakt

    Bonduelle Polska S.A.

  4. Zalecenia dla alergików

    • Seler - Może zawierać
  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Mieszanka warzyw. Produkt głęboko mrożony: Zupa-krem z zielonych warzyw.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Bonduelle

    Cechy

    • wysoka zawartość błonnika
    • 3 minuty i gotowe
    • porcja zupy dla 4 osób, porcja kremu dla 3 osób
    • możesz zmiksować na krem

    Marka

    Bonduelle

Bonduelle Zupa-krem z zielonych warzyw 400 g - artykuły

Brak wyników
Reklama