559
27% taniej!
495Goliard Makaron świderki 400 g
Pszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów. Makarony otrzymane z semoliny dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde. Najlepiej podawać al dente.Włącz powiadomienia o ulubionych produktach:
Informacje o produkcie
Obliczona wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g produktu po ugotowaniu Sól (g) 0,01 Białko (g) 6 Błonnik (g) 2,1 w tym cukry (g) 1,1 Węglowodany (g) 37 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0,2 Tłuszcz (g) 0,9 Wartość energetyczna (kcal) 184 Wartość energetyczna (kJ) 781 Informacje o alergenach
Może zawierać soję, gorczycę i łubin.
Składniki
semolina - mąka z pszenicy durum