Tagi

Président Twaróg sernikowy 1 kg - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Président Twaróg sernikowy 1 kg" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach
Do ciast i naleśników.

Reklama

Président Twaróg sernikowy 1 kg - gazetki promocyjne

Hity na Twój świąteczny stół - IntermarcheIntermarche Super
-

Gazetka Intermarche Super

Boże Narodzenie 2024 z Stokrotką Stokrotka Supermarket
-

Gazetka Stokrotka Supermarket

Oferta handlowa PSS Społem GnieznoPSS Społem Gniezno
-

Gazetka PSS Społem Gniezno

Smak tradycji w świątecznej ofercie - Top MarketTop Market
-

Gazetka Top Market

Przedsmak świąt - Społem OlsztynSpołem Olsztyn
-

Gazetka Społem Olsztyn

Specjał - gazetka centralnaSpecjał
-

Gazetka Specjał

Mega hity na święta w Twój Market Twój Market
-

Gazetka Twój Market

Udane zakupy na Boże Narodzenie - WSS Praga PołudnieWSS Praga Południe
-

Gazetka WSS Praga Południe

Świąteczna oferta tygodnia - Chata PolskaChata Polska
-

Gazetka Chata Polska

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,1
    Białko (g)9,7
    w tym cukry (g)3,9
    Węglowodany (g)4,2
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)2,8
    Tłuszcz (g)4
    Wartość energetyczna (kcal)92
    Wartość energetyczna (kJ)384

    Składniki

    twaróg

  2. Trwałość po otwarciu

    • Trwałość po otwarciu - Godziny

    Przepisy

    Krakowski sernik z kratką Składniki Kruche ciasto: - 1,5 szklanki mąki krupczatki (może być tortowa) - 100 g masła - 2 żółtka - 1 łyżeczka cukru wanilinowego - ¼ szklanki cukru - 1-2 łyżki kwaśnej śmietany 12 % - ½ łyżeczki proszku do pieczenia Masa serowa: - 1 kg Twarogu Sernikowego Président - 8 jaj - Masło 200 g - 250 g cukru - 2 czubate łyżki mąki ziemniaczanej, 1 łyżka mąki pszennej - Cukier wanilinowy - Starta skórka pomarańczowa, można dodać rodzynki Sposób przyrządzania Zagnieść kruche ciasto i włożyć do lodówki na 30 min. Żółtka utrzeć z masłem, cukrem i cukrem wanilinowym, połączyć z serem, dodać skórkę pomarańczową i rodzynki, wszystko wymieszać. Dodać mąkę ziemniaczaną i pszenną. Białka ubić na sztywną pianę i delikatnie dodać do masy serowej. 2/3 ciasta rozwałkować i rozłożyć na spodzie blachy, nakłuć widelcem i wstawić do nagrzanego do 200 °C piekarnika, piec 15 min. Następnie na spód wlać masę serową, na wierzchu ułożyć kratkę z wałeczków z pozostałej części ciasta. Piec ok. 60-70 min. w temperaturze 180 °C.

    Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 6
    • Min. temp. °C - 2

    Przechowywanie

    Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny. Występowanie serwatki jest naturalne dla twarogu.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Opis produktu

    Do ciast i naleśników.

    Kontakt

    Lactalis Polska Sp. z o.o.

  4. Zalecenia dla alergików

    • Mleko - Zawiera
  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Twaróg 4 % tłuszczu.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Président

    Cechy

    • nie wymaga mielenia
    • wyprodukowano w Polsce z polskiego mleka

    Marka

    Président

Président Twaróg sernikowy 1 kg - artykuły

Brak wyników
Reklama