Tagi

Basia Mąka krupczatka typ 450 1 kg - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Basia Mąka krupczatka typ 450 1 kg" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach
Zapach domowego ciasta, smak pysznych pierogów, aromat delikatnych naleśników przywodzą na myśl wspomnienia z dzieciństwa i radosne chwile spędzone wspólnie przy rodzinnym stole. Mąka Basia produkowana ze starannie wyselekcjonowanych zbóż, pozwoli Ci wyczarować ulubione przysmaki w Twojej kuchni. Dzięki najlepszym ziarnom oraz doskonałym standardom produkcji, Mąka Basia ma niezmiennie wysoką jakość.

Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "Basia Mąka krupczatka typ 450 1 kg". Sprawdź podobne oferty:

Reklama

Basia Mąka krupczatka typ 450 1 kg - gazetki promocyjne

Brak wyników

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0
    Białko (g)9,1
    w tym cukry (g)2,2
    Węglowodany (g)71,9
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,4
    Tłuszcz (g)1,1
    Wartość energetyczna (kcal)338
    Wartość energetyczna (kJ)1435
  2. Przepisy

    Tarta z owocami i kremem z mascarpone Ciasto kruche: - 300 g Mąki Basia Krupczatka - 180 g zimnego masła - 135 g cukru pudru - 2 żółtka - szczypta soli Krem: - 500 g serka mascarpone - 6 łyżek cukru pudru - sok z cytryny - 450 g owoców Ciasto: Składniki zgniatamy i odkładamy do lodówki na 1 godz. Schłodzone ciasto rozwałkowujemy i wyklejamy formę posmarowaną masłem, ponownie odstawiamy do lodówki na 20 min. Nakłuwamy ciasto widelcem i obciążamy. Ciasto pieczemy około 15 minut w 180°C. Studzimy. Krem: Łączymy serek z cukrem i sokiem z cytryny. Przekładamy na wystudzone ciasto. Dekorujemy owocami i chłodzimy przez ok. 2 godz. Smacznego!

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. O marce

    Spróbuj również: Basia Mąka tortowa extra pszenna typ 405 Basia Mąka poznańska pszenna typ 500 Basia Mąka wrocławska pszenna typ 500 Basia Mąka Extra wypiek pszenna typ 550 Basia Mąka z pełnego przemiału pszenna typ 1850

    Opis produktu

    Zapach domowego ciasta, smak pysznych pierogów, aromat delikatnych naleśników przywodzą na myśl wspomnienia z dzieciństwa i radosne chwile spędzone wspólnie przy rodzinnym stole. Mąka Basia produkowana ze starannie wyselekcjonowanych zbóż, pozwoli Ci wyczarować ulubione przysmaki w Twojej kuchni. Dzięki najlepszym ziarnom oraz doskonałym standardom produkcji, Mąka Basia ma niezmiennie wysoką jakość.

    Kontakt

    GoodMills Polska Sp. z o.o.

  4. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Mąka krupczatka typ 450

    Marka standaryzowana

    • Marka - Basia

    Cechy

    najlepsza do ciast kruchych

    Marka

    Basia

Basia Mąka krupczatka typ 450 1 kg - artykuły

Brak wyników
Reklama