Tagi

Bartolini Eko Makaron 100 % z czerwonej soczewicy świderek nr 2 250 g - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Bartolini Eko Makaron 100 % z czerwonej soczewicy świderek nr 2 250 g" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach
Wysoka zawartość białka Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości. Źródło błonnika, witaminy B1 i kwasu foliowego Kwas foliowy pomaga w produkcji krwi i przyczynia się do wzrostu tkanek matczynych w czasie ciąży. Źródło manganu, miedzi i żelaza Żelazo przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.

Reklama

Bartolini Eko Makaron 100 % z czerwonej soczewicy świderek nr 2 250 g - gazetki promocyjne

Czas na grilla! - OrganicOrganic
-

Gazetka Organic

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,01
    Białko (g)26
    Błonnik (g)5,8
    w tym cukry (g)5,1
    Węglowodany (g)56
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,2
    Tłuszcz (g)1,1
    Wartość energetyczna (kcal)348
    Wartość energetyczna (kJ)1477

    Informacje o alergenach

    W zakładzie produkowane są również wyroby zawierające gluten i jaja, które pomimo dołożenia starań mogą wystąpić w produkcie.

    Składniki

    100 % ekologiczna mąka z czerwonej soczewicy

  2. date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Przechowywanie

    Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii produkcyjnej (nadruk z tyłu opakowania na folii). Makaron przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia

    Instrukcje dotyczące przyrządzenia

    • Gotować - Od temperatury otoczenia
  3. Zalecenia dla alergików

    • Jaja - Może zawierać
    • Zboża zawierające gluten - Może zawierać

    Informacje dot. stylu życia

    • Organiczne
    • Wysoka zawartość białka
  4. Oświadczenia żywieniowe

    • Źródło manganu, miedzi i żelaza
    • Źródło błonnika, witaminy B1 i kwasu foliowego
    • Wysoka zawartość białka

    Pozostałe informacje

    Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo UE

    O producencie

    Firma rodzinna

    Opis produktu

    Wysoka zawartość białka Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości. Źródło błonnika, witaminy B1 i kwasu foliowego Kwas foliowy pomaga w produkcji krwi i przyczynia się do wzrostu tkanek matczynych w czasie ciąży. Źródło manganu, miedzi i żelaza Żelazo przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.

    Logotypy stron trzecich

    Unijne logo rolnictwa ekologicznego

    Kontakt

    P.P.H. „TABIT" Sp. z o.o.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Makaron 100 % z czerwonej soczewicy (ekologiczny).

    Podmarka

    • Podmarka - Eko

    Marka standaryzowana

    • Marka - Bartolini

    Cechy

    • źródło kwasu foliowego
    • wysoka zawartość białka
    • polska firma

    Marka

    Bartolini

Bartolini Eko Makaron 100 % z czerwonej soczewicy świderek nr 2 250 g - artykuły

Brak wyników
Reklama