Tagi

Arla Apetina Ser biały typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej 410 g - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Arla Apetina Ser biały typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej 410 g" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach
Reklama

Arla Apetina Ser biały typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej 410 g - gazetki promocyjne

PSS Społem Białystok - świąteczna gazetka promocyjnaPSS Społem Białystok
-

Gazetka PSS Społem Białystok

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)3
    Białko (g)14
    w tym cukry (g)0,5
    Węglowodany (g)0,5
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)14
    Tłuszcz (g)21
    Wartość energetyczna (kcal)252
    Wartość energetyczna (kJ)1046

    Składniki

    • zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
    • ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)
  2. Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 8
    • Min. temp. °C - 4

    date_marking_type

    Należy spożyć do …

    Trwałość po otwarciu

    • Trwałość po otwarciu - dzień/dni

    Przechowywanie

    Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz spód opakowania. Przechowywać w temperaturze: +2 - +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 4 dni.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Zalecenia dla alergików

    • Mleko - Zawiera
  4. Logotypy stron trzecich

    Znak weterynaryjny na opakowaniu

    Kontakt

    Arla Foods SA

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, w zalewie solankowej.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Arla

    Marka

    Arla Apetina

Arla Apetina Ser biały typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej 410 g - artykuły

Brak wyników
Reklama