Tagi
Alpro Skyr Alternative Produkt sojowy mango 400 g - oferty i gazetki promocyjne
Źródło wapnia
Naturalnie niska zawartość tłuszczu i kwasów nasyconych
Źródło witamin B2, B12 i D2
Bogaty w białko roślinne
Zawiera żywe kultury bakterii
100 % roślinny
Naturalnie nie zawiera laktozy
Bezglutenowy
Soja wolna od modyfikacji genetycznych
Mmm… tak pysznie kremowy i gęsty! Alpro w Stylu Skyr Mango łączy w sobie kultury bakterii jogurtowych i aksamitną konsystencję o pysznym smaku. Produkujemy go w 100 % na bazie roślin, z soi wolnej od modyfikacji genetycznych. Nie zawiera laktozy i glutenu. Jest źródłem wapnia i witamin D2, B2 i B12. Dodaj go do swojego swojego śniadania i ciesz się pysznym początkiem dnia!
Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "Alpro Skyr Alternative Produkt sojowy mango 400 g". Sprawdź podobne oferty:
Informacje o produkcie
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Wapń (mg) 120 Ryboflawina (B2) (mg) 0,21 Witamina B12 (µg) 0,38 Sól (g) 0,26 Białko (g) 5,2 Błonnik (g) 1,2 w tym cukry (g) 8,1 Węglowodany (g) 8,4 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0,5 Tłuszcz (g) 3 Wartość energetyczna (kcal) 84 Wartość energetyczna (kJ) 354 Informacje o alergenach
Może zawierać orzechy (nie zawiera orzeszków ziemnych). Produkt bezglutenowy. Naturalnie nie zawiera laktozy.
Ocena wartości odżywczej
- Nutri-score - A
Składniki
- kultury jogurtowe (S. thermophilus, L. bulgaricus)
- witaminy B12, B2, D2
- przeciwutleniacze (mieszanina tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego)
- aromaty
- sól morska
- wapń
- regulatory kwasowości (cytryniany sodu, kwas cytrynowy)
- stabilizator (pektyny)
- sok z marakui z soku zagęszczonego (4,6 %)
- mango (5,1 %)
- cukier
- baza sojowa (81,3 %) (woda, obłuszczone ziarno soi (13,9 %))