
1799
Lisner Łosoś norweski wędzony plastrowany 100 g - Архівна пропозиція
Właściwa temperatura oraz prawidłowo przeprowadzony proces wędzenia łososia na zimno pozwalają w szczególny sposób wydobyć jego walory smakowe i odżywcze. Sprawiają, że spożywanie tej królewskiej ryby staje się prawdziwym kulinarnym przeżyciem. Charakterystyczny wędzarniczy zapach dymu z drzewa bukowego dopełnia smaku całości - soczystej, nadzwyczaj delikatnej, zawsze takiej samej. Wyjątkowej. Proces solenia na sucho to tradycyjna metoda uszlachetniania smaku ryby, znacznie poprawiająca strukturę mięsa i wzbogacająca o dodatkowe walory smakowe.Увімкнути сповіщення про улюблені продукти:
Інформація про продукт
Pozostałe informacje o wartościach odżywczych
Możliwe naturalne odchylenia.
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Kwasy tłuszczowe Omega 3 (g) 1,79 Sól (g) 2,9 Białko (g) 20 w tym cukry (g) 0,5 Węglowodany (g) 0,5 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 1,7 Tłuszcz (g) 11 Wartość energetyczna (kcal) 179 Wartość energetyczna (kJ) 747 Składniki
- *Wyhodowane w Norwegii
- sól
- 97 % łosoś atlantycki (Salmo salar)*