999

Komvida Berries Kombucha 250 ml

Komvida Organic Kombucha to organiczny niepasteryzowany napój ze sfermentowanej herbaty z naturalnymi bąbelkami. Smak czerwonych owoców jest idealny dla tych, którzy chcą czegoś słodkiego i powstaje podczas drugiej fermentacji z jagodami, truskawkami i hibiskusem. Więcej informacji i inspiracji znajdziesz na stronie: https://pl.komvida.com/ lub na Instagramie: komvidakombucha_pl

Увімкнути сповіщення про улюблені продукти:

Реклама

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100ml
    Sól (g)0,013
    Białko (g)0,1
    w tym cukry (g)2,89
    Węglowodany (g)3,25
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,22
    Tłuszcz (g)0,34
    Wartość energetyczna (kcal)16
    Wartość energetyczna (kJ)68

    Składniki

    • *z rolnictwa ekologicznego
    • hibiskus* (0,14 %)
    • przecier z jagód* (0,4 %)
    • przecier z truskawek* (1 %)
    • kultura kombuchy (symbioza bakterii i drożdży)
    • herbata* (0,9 %)
    • cukier*
    • woda
  2. date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 8
    • Min. temp. °C - 2

    Trwałość po otwarciu

    • Trwałość po otwarciu - dzień/dni

    Przechowywanie

    Przechowywać w lodówce, w temperaturze pomiędzy +2 °C a +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni. Numer partii/Najlepiej spożyć przed końcem: patrz opakowanie.

    Przygotowanie i stosowanie

    Przed otwarciem wymieszać, ale nie wstrząsać. Mogą tworzyć się osady, jest to naturalny proces. Można też pić z osadem. Podawaj dobrze schłodzone.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać

    Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania

    Przechowywać w lodówce

  3. O producencie

    Komvida Kombucha, S.L. założona przez dwóch młodych przedsiębiorców, Nurię i Beę. Inspirację do zrobienia kombuchy zaczerpnęli podczas podróży po Kalifornii. Kombucha jest produkowana w sposób rzemieślniczy i zrównoważony na południu Estremadury.

    O marce

    Komvida to wegańska, bezglutenowa i zdrowsza alternatywa dla napoju, który możesz pić przez cały dzień. Napój ten, pity już przez samurajów, uzyskiwany jest dzięki naturalnej fermentacji zielonej herbaty i cukru, którą przeprowadza kolonia bakterii i drożdży zwanych scoby. W Komvida znajdziesz wszystkie zalety tego sfermentowanego napoju, organiczne składniki, naturalne bąbelki i smak, który pokochasz. Wszystkie zalety kombuchy w jednej butelce.

    Pozostałe informacje

    Unijne logo rolnictwa ekologicznego - ES-ECO-021-EX, Rolnictwo UE/spoza UE

    Opis produktu

    Komvida Organic Kombucha to organiczny niepasteryzowany napój ze sfermentowanej herbaty z naturalnymi bąbelkami. Smak czerwonych owoców jest idealny dla tych, którzy chcą czegoś słodkiego i powstaje podczas drugiej fermentacji z jagodami, truskawkami i hibiskusem. Więcej informacji i inspiracji znajdziesz na stronie: https://pl.komvida.com/ lub na Instagramie: komvidakombucha_pl

    Logotypy stron trzecich

    • Znak weterynaryjny na opakowaniu
    • Unijne logo rolnictwa ekologicznego

    Kontakt

    MEDIFOODS Sp. z o.o.

  4. Informacje dot. stylu życia

    Organiczne

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Bio sfermentowany napój herbaciany z owocami i hibiskusem. Niepasteryzowane.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Komvida

    Marka

    Komvida

    Opis alternatywny

    • Supplier Preferred Product Name - Komvida Kombucha BIO sfermentowany napój herbaciany z owocami i hibiskusem
Реклама