Теги

Winiary Zupa ogonowa 40 g - пропозиції та рекламні газетки

Додайте фразу "Winiary Zupa ogonowa 40 g" до вибраного і ви будете отримувати сповіщення про нові пропозиції

Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "Winiary Zupa ogonowa 40 g". Подивіться схожі пропозиції:

Реклама

Winiary Zupa ogonowa 40 g - акційні газетки

Немає результатів

Інформація про продукт

  1. reference_intake_statement

    • Reference Intake Statement - RWS = Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).

    Pozostałe informacje o wartościach odżywczych

    Opakowanie zawiera 2 porcje. Wielkość porcji powinna być dostosowana do wieku dziecka.

    Spis składników odżywczych na przodzie opakowania

    W porcji (407 ml)
    Wartość energetyczna1124 kcal / 269 kJ / 13.00%
    %RWS* dla osoby dorosłej
    w 100 ml: 276 kJ/66 kcal
    *RWS = Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).

    Obliczona wartość odżywcza

    Jeśli spożyjesz porcję: 1 talerz (407 ml) w porcji (407 ml)Wartość odżywcza po przyrządzeniu w 100 ml
    Sól (g)2,70,66
    Białko (g)10,42,6
    Błonnik (g)1,10,8
    w tym cukry (g)8,62,1
    Węglowodany (g)20,25
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,30,1
    Tłuszcz (g)15,43,8
    Wartość energetyczna (kcal)26966
    Wartość energetyczna (kJ)1124276

    Informacje o alergenach

    Może zawierać: jaja, soję, mleko, seler, gorczycę.

    Składniki

    • *naturalne składniki
    • suszone mięso wołowe*
    • zioła*
    • kwas (kwas cytrynowy)
    • barwnik (karmel*)
    • przyprawy*
    • wędzony tłuszcz wieprzowy*
    • aromaty (z pszenicą)
    • cukier*
    • sól
    • skrobia kukurydziana*
    • mąka ryżowa*
    • suszone warzywa 24,6 % (pomidor 20,2 %, czerwona papryka* 3,2 %, cebula*, czosnek*, chrzan*)
    • mąka pszenna*
  2. Przepisy

    Lista zakupów - 100 g kiełbasy - 200 g czerwonej papryki 15 min., 2 porcje Sposób przyrządzenia: 1. Kiełbasę pokrój w półplastry, a paprykę w drobną kostkę. 2. W garnku, na niewielkiej ilości tłuszczu podsmaż kiełbasę i paprykę przez ok. 5 minut. Wlej 500 ml zimnej wody i dodaj zawartość saszetki. Dobrze wymieszaj i zagotuj. 3. Gotuj na średnim ogniu przez 5 minut od czasu do czasu mieszając.

    date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Dodatki

    • Smaki / Aromaty - Zawiera
    • Barwniki - Zawiera

    Zalecenia dla alergików

    • Pszenica - Zawiera
    • Soja - Może zawierać
    • Gorczyca - Może zawierać
    • Mleko - Może zawierać
    • Jaja - Może zawierać
    • Seler - Może zawierać
  4. Podmarka

    • Podmarka - Pomysł na...

    Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Kompozycja do przygotowania zupy: Sycąca ogonowa.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Winiary

    Cechy

    • *naturalne składniki
    • z naturalnymi składnikami*
    • po prostu dobre!

    Marka

    Winiary

  5. O marce

    W Winiary wierzymy, że zmiana zaczyna się od kuchni, dlatego codziennie pomagamy Wam w przygotowaniu dań i niemarnowaniu. Więcej na winiary.pl Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu

    Pozostałe informacje

    Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.

    Logotypy stron trzecich

    Green Dot

    Kontakt

    Nestlé Polska S.A.

Winiary Zupa ogonowa 40 g - статті

Немає результатів
Реклама