Теги

Mediterranea Makaron jajeczny z jaj ściółkowych z boćwiną 250 g - пропозиції та рекламні газетки

Додайте фразу "Mediterranea Makaron jajeczny z jaj ściółkowych z boćwiną 250 g" до вибраного і ви будете отримувати сповіщення про нові пропозиції
Nowy smak tradycji z tajemnicą włoską Makarony produkowane w technologii wytłaczania al bronzo przed skręceniem mają długość 38 cm! Dlatego pamiętaj !!! Aby uzyskać długie wstążki należy zamieszać makaron przed końcem gotowania, żeby gniazda się rozwiązały Dzięki uzyskanej porowatej strukturze sos pozostaje na makaronie. Najwyższa jakość makaronu Nasz specjalny, wydłużony sposób suszenia makaronu Mediterranea sprawia, że dzięki niemu otrzymujemy niepowtarzalny smak i aromat.

Реклама

Mediterranea Makaron jajeczny z jaj ściółkowych z boćwiną 250 g - акційні газетки

Немає результатів

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,07
    Białko (g)16,5
    Błonnik (g)5,5
    w tym cukry (g)5,3
    Węglowodany (g)68,2
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,8
    Tłuszcz (g)3
    Wartość energetyczna (kcal)369
    Wartość energetyczna (kJ)1562

    Składniki

    • boćwina w proszku 3 %
    • sproszkowane jaja kurze z chowu sciółkowego w ilości odpowiadającej 3 jajom na 1 kg mąki
    • woda
    • pszenica twarda durum [semolina]
  2. Przepisy

    Papardelle z małżami 200 g makaronu Papardelle Mediterranea, 800 g surowych małży, 1 cebula, 1 ząbek czosnku, 400 g pomidorów siekanych, 1 łyżka koncentratu pomidorowego, 2 łyżki oliwy, ½ łyżeczki soli, ½ łyżeczki pieprzu młotkowanego, szczypta cukru Cebulę siekamy, a następnie podsmażamy na maśle w dużym garnku do czasu, aż się przyrumieni. Dodajemy koncentrat pomidorowy, wyciśnięty czosnek oraz pomidory. Kiedy pomidory zrobią się miękkie, dodajemy oliwę z oliwek i doprawiamy przygotowany sos solą i pieprzem oraz odrobiną cukru. W międzyczasie gotujemy makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Do garnka z sosem wrzucamy oczyszczone małże, mieszamy i dusimy pod przykryciem przez 5-6 minut, aż wszystkie muszle się otworzą. Jeśli któraś z muszli się nie otworzyła, odrzucamy ją. Makaron odcedzamy, łączymy z gorącym sosem i posypujemy natką pietruszki.

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym, ciemnym miejscu

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia

    Instrukcje dotyczące przyrządzenia

    • Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia
  3. Zalecenia dla alergików

    • Pszenica - Zawiera
    • Jaja - Zawiera
  4. Dodatkowe informacje

    Polecamy nasze produkty i przepisy: www.rta-mediterranea.pl

    O marce

    Polecamy nasze produkty smakowe na bazie jaj ściółkowych oraz z mąki pełnoziarnistej.

    Opis produktu

    Nowy smak tradycji z tajemnicą włoską Makarony produkowane w technologii wytłaczania al bronzo przed skręceniem mają długość 38 cm! Dlatego pamiętaj !!! Aby uzyskać długie wstążki należy zamieszać makaron przed końcem gotowania, żeby gniazda się rozwiązały Dzięki uzyskanej porowatej strukturze sos pozostaje na makaronie. Najwyższa jakość makaronu Nasz specjalny, wydłużony sposób suszenia makaronu Mediterranea sprawia, że dzięki niemu otrzymujemy niepowtarzalny smak i aromat.

    Kontakt

    RTA Sp. z o.o.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Makaron z dodatkiem jaj ściółkowych i boćwiny.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Mediterranea

    Cechy

    Jakość Zapewniona - QA Solutions

    Marka

    Mediterranea

Mediterranea Makaron jajeczny z jaj ściółkowych z boćwiną 250 g - статті

Немає результатів
Реклама