Теги

Marinus Filety śledziowe w sosie koperkowym 250 g - пропозиції та рекламні газетки

Додайте фразу "Marinus Filety śledziowe w sosie koperkowym 250 g" до вибраного і ви будете отримувати сповіщення про нові пропозиції

Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "Marinus Filety śledziowe w sosie koperkowym 250 g". Подивіться схожі пропозиції:

Реклама

Marinus Filety śledziowe w sosie koperkowym 250 g - акційні газетки

Немає результатів

Інформація про продукт

  1. Pozostałe informacje o wartościach odżywczych

    Możliwe naturalne odchylenia

    Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)2,1
    Białko (g)6,3
    w tym cukry (g)5,5
    Węglowodany (g)6
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)3,8
    Tłuszcz (g)28,4
    Wartość energetyczna (kcal)305
    Wartość energetyczna (kJ)1261

    Informacje o alergenach

    Produkt może zawierać: skorupiaki, soję i seler.

    Składniki

    • *Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3), Skagerrak i Kattegat (8), Morzu Irlandzkim (11), Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru/B połowu i kategorii narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia
    • substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu)
    • substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa)
    • regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
    • kurkuma
    • ekstrakty przypraw
    • mielona gorczyca
    • odtłuszczone mleko w proszku
    • 0,16 % koperek
    • żółtko jaja
    • sól
    • ocet spirytusowy
    • cukier
    • 6 % śmietana (śmietana, stabilizator: karagen)
    • 7 % ogórek konserwowy
    • 7 % cebula marynowana
    • woda
    • olej rzepakowy
    • 36 % marynowane filety ze śledzia átlantyckiego (Clupea harengus)* (śledź, cukier, sól, ocet spirytusowy, przyprawy)
  2. Przygotowanie i stosowanie

    Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.

    Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 7
    • Min. temp. °C - 2

    Przechowywanie

    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Zalecenia dla alergików

    • Soja - Może zawierać
    • Gorczyca - Zawiera
    • Mleko - Zawiera
    • Ryba - Zawiera
    • Jaja - Zawiera
    • Skorupiaki - Może zawierać
    • Seler - Może zawierać
  4. Kontakt

    Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Marynowane filety śledziowe bez skóry w sosie koperkowym.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Marinus

    Marka

    Marinus

Marinus Filety śledziowe w sosie koperkowym 250 g - статті

Немає результатів
Реклама