Теги
Łowicz Kaszotto kasza pęczak z kukurydzą i fasolą szparagową 250 g - пропозиції та рекламні газетки
Kaszotto z kaszy pęczak z kukurydzą i fasolą jest świetną propozycją na szybki i smaczny posiłek. Dzięki odpowiedniej kompozycji kaszy, warzyw oraz ziaren danie nie tylko pysznie smakuje, ale jest też źródłem błonnika - zawiera aż 42% dziennego zalecanego przez WHO/FAO spożycia błonnika. Jest doskonałym wyborem na lekki obiad lub kolację.
Polecam dietetyk Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska
Інформація про продукт
Obliczona wartość odżywcza
W porcji 250 g na 100g Sól (g) 4,25 1,7 Białko (g) 12,5 5 Błonnik (g) 10,5 4,2 w tym cukry (g) 12,5 5 Węglowodany (g) 58 23 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 1,5 0,6 Tłuszcz (g) 13 5 Wartość energetyczna (kcal) 410 164 Wartość energetyczna (kJ) 1773 689 Składniki
- aromaty
- regulator kwasowości - kwas cytrynowy
- zioła
- słonecznik łuskany prażony
- przyprawy
- sól
- olej słonecznikowy
- ogórek konserwowy (zawiera gorczycę)
- warzywa 26% (kukurydza (6,5%), groszek zielony, papryka zielona, fasola szparagowa (5%), cebula)
- gotowana kasza jęczmienna pęczak (61%) (woda, kasza jęczmienna pęczak)