Теги
Łosoś Ustka Sałatka pikantna z makrelą 135 g - пропозиції та рекламні газетки
Інформація про продукт
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 0,87 Białko (g) 7 w tym cukry (g) 6,7 Węglowodany (g) 8,8 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 2,2 Tłuszcz (g) 13 Wartość energetyczna (kcal) 184 Wartość energetyczna (kJ) 763 Składniki
- *27/61/87 - w zależności od gatunku ryby i obszar połowu: patrz nadruk przy dacie minimalnej trwałości; złowione w morzu włokiem pelagicznym
- regulator kwasowości: kwas cytrynowy
- przyprawy
- naturalny aromat papryki
- sól
- kasza manna (zawiera gluten)
- błonnik pszenny
- cukier
- olej rzepakowy
- koncentrat pomidorowy
- woda
- pietruszka korzeń
- cebula
- mięso rybne rozdrobnione (35%, w tym 56% łososia atlantyckiego Salmo salar/ wyhodowane w akwakulturach norweskich i 44% z makreli Scomber scombrus / obszar połowu: Północno-wschodni Atlantyk FAO*27: Islandia (Va), na południowy zachód od Irlandii (VII j), zachód Szkocji (VI a) lub makreli kolias / Scomber japonicus / obszar połowu: Ocean Spokojny FAO* 61, 87)