Теги

Kamis Chrupiący kurczak pikantny Panierka do drobiu 90 g - пропозиції та рекламні газетки

Додайте фразу "Kamis Chrupiący kurczak pikantny Panierka do drobiu 90 g" до вибраного і ви будете отримувати сповіщення про нові пропозиції
Panierowane mięsa zachowują swoją soczystość, a przygotowanie wyjątkowej potrawy staje się proste i szybkie. Specjalnie dobrana kompozycja przypraw sprawia, że panierka nada potrawom paprykowo-pikantny smak, intensywny aromat oraz wyjątkową chrupkość. Panierka jest szczególnie polecana do delikatnych mięs drobiowych, takich jak kurczak i indyk.

Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "Kamis Chrupiący kurczak pikantny Panierka do drobiu 90 g". Подивіться схожі пропозиції:

Реклама

Kamis Chrupiący kurczak pikantny Panierka do drobiu 90 g - акційні газетки

Немає результатів

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)6,25
    Białko (g)14
    w tym cukry (g)14
    Węglowodany (g)62
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)1,1
    Tłuszcz (g)3,8
    Wartość energetyczna (kcal)351
    Wartość energetyczna (kJ)1482

    Informacje o alergenach

    Może zawierać gorczycę, seler, soję.

    Składniki

    • aromat
    • tłuszcz roślinny palmowy
    • serwatka w proszku (z mleka)
    • drożdże
    • mleko odtłuszczone w proszku
    • jaja w proszku
    • pieprz czarny - 2%
    • papryka ostra - 6%
    • sól
    • czosnek - 9,5%
    • mąka pszenna
  2. Przepisy

    Chrupiący kurczak w panierce pikantnej Składniki (dla 4 osób): 2 piersi z kurczaka (lub 0,5 kg schabu), mleko lub woda, panierka Chrupiący kurczak pikantny Kamis. Przygotowanie: 1. Mięso umyj, pokrój na 4 kotlety i delikatnie rozbij tłuczkiem. 2. Kotlety zamocz w mleku lub wodzie i obtocz w panierce, mocno dociskając ręką (nie sól). 3. Smaż na małym ogniu, na oleju rozgrzanym do 180°C.

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Informacje o dodatkach: pozostały tekst

    bez dodatku glutaminianu monosodowego

    Zalecenia dla alergików

    • Pszenica - Zawiera
    • Soja - Może zawierać
    • Gorczyca - Może zawierać
    • Mleko - Zawiera
    • Jaja - Zawiera
    • Seler - Może zawierać
  4. Opis produktu

    Panierowane mięsa zachowują swoją soczystość, a przygotowanie wyjątkowej potrawy staje się proste i szybkie. Specjalnie dobrana kompozycja przypraw sprawia, że panierka nada potrawom paprykowo-pikantny smak, intensywny aromat oraz wyjątkową chrupkość. Panierka jest szczególnie polecana do delikatnych mięs drobiowych, takich jak kurczak i indyk.

    Kontakt

    McCormick Polska S.A.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Panierka do drobiu.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Kamis

    Cechy

    • gwarancja jakości
    • bez dodatku glutaminianu monosodowego

    Marka

    Kamis

Kamis Chrupiący kurczak pikantny Panierka do drobiu 90 g - статті

Немає результатів
Реклама