Теги

Grano Chleb razowy bezglutenowy mieszanka piekarnicza 500 g - пропозиції та рекламні газетки

Додайте фразу "Grano Chleb razowy bezglutenowy mieszanka piekarnicza 500 g" до вибраного і ви будете отримувати сповіщення про нові пропозиції

Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "Grano Chleb razowy bezglutenowy mieszanka piekarnicza 500 g". Подивіться схожі пропозиції:

Реклама

Grano Chleb razowy bezglutenowy mieszanka piekarnicza 500 g - акційні газетки

Немає результатів

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)2,9
    Białko (g)6,2
    Błonnik (g)5,2
    w tym cukry (g)4,2
    Węglowodany (g)73
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,5
    Tłuszcz (g)3
    Wartość energetyczna (kcal)338
    Wartość energetyczna (kJ)1418

    Informacje o alergenach

    Produkt bezglutenowy.

    Składniki

    • emulgator: mono-diglicerydy kwasów tłuszczowych
    • drożdże piekarnicze suche
    • substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza
    • mielona łuska babki płesznik
    • sól
    • cukier
    • mąka lniana
    • mąka gryczana
    • mąka ryżowa
    • skrobia modyfikowana tapiokowa
  2. Przygotowanie i stosowanie

    Sposób przygotowania: Przygotuj: 420 ml wody, 3 łyżki oleju, 2 łyżeczki octu, foremkę - Przygotuj foremkę do chleba, natłuść i obsyp mąką bezglutenową, - Suchą mieszankę przesyp do wysokiej miski i dokładnie ją przemieszaj, - Ciągle mieszając dodaj do masy 3 łyżki oleju, 420 ml wody oraz 2 łyżeczki octu, - Ciasto dokładnie wyrabiaj, aż do uzyskania jednolitej konsystencji, - Pozostaw ciasto w misce na około 10 minut w ciepłym miejscu, - Po upływie czasu, wyrabiaj ciasto jeszcze przez około 2 minuty, - Następnie przełóż masę ciasta do przygotowanej formy, - Foremkę z ciastem przykryj ściereczką i odłóż w ciepłe miejsce na około 20 minut, - Rozgrzej piekarnik z funkcją termoobiegu do 200°C, - Wstaw foremkę do piekarnika i piecz chleb przez 20 minut w podanej temperaturze, - Zwiększ temperaturę wypieku na 225-230°C i piecz chleb przez kolejne 7 minut, - Po upływie czasu, wyłącz piekarnik i studź chleb w foremce przez około 5 minut, - Wyjmij chleb z foremki i studź przez około 15 minut tak aby odparował.

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Informacje dot. stylu życia

    Bezglutenowy

    Zalecenia dla alergików

    • Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
  4. Pozostałe informacje

    Znak przekreślonego kłosa - PL-026-010

    Logotypy stron trzecich

    Znak przekreślonego kłosa

    Kontakt

    GRANO Aleksander Siewkowski

  5. Cechy

    proste wypieki

    Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Mieszanka piekarnicza do wypieku chleba razowego bezglutenowego.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Grano

    Marka

    Grano

Grano Chleb razowy bezglutenowy mieszanka piekarnicza 500 g - статті

Немає результатів
Реклама