Теги

Go Asia Smak Japonii Pierożki gyoza z kurczakiem 230 g - пропозиції та рекламні газетки

Додайте фразу "Go Asia Smak Japonii Pierożki gyoza z kurczakiem 230 g" до вибраного і ви будете отримувати сповіщення про нові пропозиції
Japońskie smaki Historia pierożków Gyoza w japonii sięga odległego XVI wieku. Te niewielkie pierożki tradycyjnie podaje się na przystawkę, obowiązkowo z małą miseczką sosu sojowego i je "na raz". Zainspirowani niezwykłym smakiem pierożków Gyoza postanowiliśmy przygotować recepturę i zaprosić japońskie smaki do polskich kuchni. W czym tkwi sekret pierożków Gyoza Po pierwsze... Delikatne i soczyste mięso z kurczaka idealnie skomponowane z pełnymi aromatu warzywami. Po drugie... Przyprawy. Starannie dobrane nadają azjatyckiego charakteru. Po trzecie... Ciasto! Odpowiednia kompozycja składników i sposób przygotowania tworzą niezwykle delikatne i elastyczne ciasto, które rozpływa się w ustach. Po czwarte... Receptura! Z pomocą japońskiego szefa kuchni opracowaliśmy recepturę warzywno-mięsnego farszu, kompozycji przypraw i odpowiedniej konsystencji ciasta, osiągając idealny smak pierożków Gyoza. Farsz do pierożków jest przygotowany z kapusty białej, pora, cebuli, mięsa z kurczaka z dodatkiem aromatycznych przypraw. Powstaje z tego bardzo subtelne w smaku nadzienie. Gotowe pierożki najlepiej smakują z dodatkiem sosu sojowego albo mieszanką sosu sojowego i octu winnego w proporcji 1:1.

Реклама

Go Asia Smak Japonii Pierożki gyoza z kurczakiem 230 g - акційні газетки

Немає результатів

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)1,13
    Białko (g)5,7
    w tym cukry (g)1,5
    Węglowodany (g)25
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,2
    Tłuszcz (g)2,3
    Wartość energetyczna (kcal)148
    Wartość energetyczna (kJ)623

    Informacje o alergenach

    Produkt może zawierać: jaja, sezam.

    Składniki

    • laktoza (z mleka)
    • błonnik z łuski babki jajowatej
    • błonnik pszenny bezglutenowy
    • błonnik grochowy
    • przyprawy
    • cukier
    • aromaty
    • sól
    • sos sojowy (woda, sól, ziarna soi, pszenica)
    • skrobia ziemniaczana
    • skórki z kurczaka
    • woda
    • mięso z kurczaka 16 %
    • mąka pszenna
    • warzywa 36 % (kapusta biała, por, cebula)
  2. Przepisy

    Przygotuj idealne Gyoza według tradycyjnej techniki tj. smażenie i duszenie. Krok 1: Rozgrzać niewielkich rozmiarów patelnię teflonową. Krok 2: Wlać 1 łyżeczkę oleju i rozprowadzić równomiernie na patelni. Krok 3: Ułożyć w wianuszek pierożki płaską częścią na patelni. Krok 4: Smażyć ok. 2 minut, aż pierożki się zarumienią. Krok 5: Wlać ok. ½ szklanki wody. Krok 6: Przykryć i dusić ok. 4 minut (do odparowania wody). Krok 7: Wyłożyć na talerz, można podawać z sosem sojowym lub maczając w mieszance sosu sojowego i octu winnego. Ciesz się smakiem Japonii kiedy masz ochotę - na przystawkę, obiad lub lekką kolację!

    Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 6
    • Min. temp. °C - 0

    date_marking_type

    Należy spożyć do …

    Trwałość po otwarciu

    • Trwałość po otwarciu - Godziny

    Przechowywanie

    Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu opakowania przygotować i spożyć w ciągu 24 godzin. Uwaga! Produkt rozmrożony. Nie zamrażać ponownie.

    Przygotowanie i stosowanie

    Sposób przygotowania ok. 6 minut patelnia Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać

    Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania

    Nie zamrażać

  3. Zalecenia dla alergików

    • Pszenica - Zawiera
    • Soja - Zawiera
    • Sezam - Może zawierać
    • Mleko - Zawiera
    • Jaja - Może zawierać
  4. Pozostałe informacje

    Pakowany w atmosferze ochronnej.

    O producencie

    Konspol Jakość gwarantowana

    Opis produktu

    Japońskie smaki Historia pierożków Gyoza w japonii sięga odległego XVI wieku. Te niewielkie pierożki tradycyjnie podaje się na przystawkę, obowiązkowo z małą miseczką sosu sojowego i je "na raz". Zainspirowani niezwykłym smakiem pierożków Gyoza postanowiliśmy przygotować recepturę i zaprosić japońskie smaki do polskich kuchni. W czym tkwi sekret pierożków Gyoza Po pierwsze... Delikatne i soczyste mięso z kurczaka idealnie skomponowane z pełnymi aromatu warzywami. Po drugie... Przyprawy. Starannie dobrane nadają azjatyckiego charakteru. Po trzecie... Ciasto! Odpowiednia kompozycja składników i sposób przygotowania tworzą niezwykle delikatne i elastyczne ciasto, które rozpływa się w ustach. Po czwarte... Receptura! Z pomocą japońskiego szefa kuchni opracowaliśmy recepturę warzywno-mięsnego farszu, kompozycji przypraw i odpowiedniej konsystencji ciasta, osiągając idealny smak pierożków Gyoza. Farsz do pierożków jest przygotowany z kapusty białej, pora, cebuli, mięsa z kurczaka z dodatkiem aromatycznych przypraw. Powstaje z tego bardzo subtelne w smaku nadzienie. Gotowe pierożki najlepiej smakują z dodatkiem sosu sojowego albo mieszanką sosu sojowego i octu winnego w proporcji 1:1.

    Kontakt

    Konspol Holding Sp. z o.o.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Pierożki gyoza z kurczakiem. Produkt garmażeryjny z nadzieniem warzywno-mięsnym, parzony, rozmrożony.

    Podmarka

    • Podmarka - Smak Japonii

    Marka standaryzowana

    • Marka - Go Asia

    Cechy

    • sos sojowy gratis
    • oryginalny przepis japoński na odwrocie
    • bez „E”

    Marka

    Go Asia

Go Asia Smak Japonii Pierożki gyoza z kurczakiem 230 g - статті

Немає результатів
Реклама