Теги

Diamant Konfitur-Fix 25 g - пропозиції та рекламні газетки

Додайте фразу "Diamant Konfitur-Fix 25 g" до вибраного і ви будете отримувати сповіщення про нові пропозиції

Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "Diamant Konfitur-Fix 25 g". Подивіться схожі пропозиції:

Реклама

Diamant Konfitur-Fix 25 g - акційні газетки

Немає результатів

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,75
    Białko (g)0
    w tym cukry (g)44
    Węglowodany (g)44
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)3,6
    Tłuszcz (g)3,6
    Wartość energetyczna (kcal)324
    Wartość energetyczna (kJ)1363

    Składniki

    • substancja konserwująca: sorbinian potasu
    • olej roślinny całkowicie utwardzony (palmowy)
    • regulator kwasowości: kwas cytrynowy
    • substancja żelująca: pektyny
    • cukier
  2. Przepisy

    Prosty sposób na konfitury: 1. Owoce umyć, usunąć pestki, gniazda, szypułki lub listki, rozdrobnić, odważyć 1 kg (albo odmierzyć 750 ml soku na galaretkę) i włożyć do garnka. 2. Wsypać Konfitur-Fix i dokładnie wymieszać z owocami oraz wybraną ilością cukru (od 350 g do 500 g). Mieszając doprowadzić całość do wrzenia. Gotować 3 minuty na większym ogniu stale mieszając. Galaretkę gotować 1 minutę. 3. Gorącymi konfiturami (galaretką) napełnić słoiki typu twist-off do wysokości brzegu i natychmiast szczelnie zamknąć.

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Kontakt

    Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.

    Dodatkowe informacje

    Masz wybór! Z Konfitur-Fix możesz dobrać ilość cukru do swoich upodobań smakowych oraz rodzaju owoców. Weź 1 kg owoców + od 350 g do 500 g cukru albo 750 ml soku + od 350 g do 500 g cukru Przygotuj konfitury jakie lubisz! www.facebook.com/slodkielaczy

  4. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Środek żelujący do wszystkich owoców.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Diamant

    Cechy

    • krótkie gotowanie
    • możesz użyć od 350 g do 500 g cukru
    • na 1 kg owoców
    • 2:1 lub 3:1
    • prosty sposób na konfitury

    Marka

    Diamant

Diamant Konfitur-Fix 25 g - статті

Немає результатів
Реклама