Теги

Борошно пшеничне сорт 450 1 кг - пропозиції та рекламні газетки

Додайте фразу "Борошно пшеничне сорт 450 1 кг" до вибраного і ви будете отримувати сповіщення про нові пропозиції
Mąka pszenna typ 450 nazywana tortową ze względu na to, że idealnie nadaje się do wypieku tortów, biszkoptów, ciast. Czyli wypieków, które powinny być lekkie i puszyste. Ale to nie jest jedyne zastosowanie tej mąki. Idealnie się z nią współpracuje przy produkcji gofrów, naleśników, ciast francuskich, drożdżówek czy pączków i faworków na tłusty czwartek. Mąka tortowa zagęści również sos do obiadu i zupę. Ciasto z mąki typ 450 będzie sprężyste, pulchne, jędrne i lekkostrawne.

Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "Борошно пшеничне сорт 450 1 кг". Подивіться схожі пропозиції:

Реклама

Борошно пшеничне сорт 450 1 кг - акційні газетки

Немає результатів

Інформація про продукт

  1. reference_intake_statement

    • Reference Intake Statement - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).

    Ocena wartości odżywczej

    • Nutri-score - A

    Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,01
    Białko (g)11,1
    Błonnik (g)1,7
    w tym cukry (g)2,9
    Węglowodany (g)72,4
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,3
    Tłuszcz (g)1
    Wartość energetyczna (kcal)346
    Wartość energetyczna (kJ)1470
  2. date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Przechowywanie

    Najlepiej spożyć przed: data podana na wierzchu opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Mąka pszenna typ 450.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Unbranded

    Cechy

    • torty, biszkopty, ciasta
    • placki, makarony, pierogi
    • Polska jakość 2018
  4. Opis produktu

    Mąka pszenna typ 450 nazywana tortową ze względu na to, że idealnie nadaje się do wypieku tortów, biszkoptów, ciast. Czyli wypieków, które powinny być lekkie i puszyste. Ale to nie jest jedyne zastosowanie tej mąki. Idealnie się z nią współpracuje przy produkcji gofrów, naleśników, ciast francuskich, drożdżówek czy pączków i faworków na tłusty czwartek. Mąka tortowa zagęści również sos do obiadu i zupę. Ciasto z mąki typ 450 będzie sprężyste, pulchne, jędrne i lekkostrawne.

    Dodatkowe informacje

    przepisy znajdziesz na www.tota.pl www.facebook.com/polskamakatota

    Kontakt

    P.H.U.P. „K.W.S. ŻABCZYŃSCY" Sp. J.

Борошно пшеничне сорт 450 1 кг - статті

Немає результатів
Реклама