Теги

Barilla Pesto alla Calabrese Sos do makaronu z papryką i serem ricotta 190 g - пропозиції та рекламні газетки

Додайте фразу "Barilla Pesto alla Calabrese Sos do makaronu z papryką i serem ricotta 190 g" до вибраного і ви будете отримувати сповіщення про нові пропозиції
Pesto Calabrese to doskonały dodatek do makaronu wzbogacający smak i kolor dania dzięki czerwonej papryce z dodatkiem chili oraz serów Grana Padano i Pecorino Romano. Podobnie jak wszystkie nasze sosy powstaje bez dodatku konserwantów i jest gotowy do użycia bezpośrednio po połączeniu z gorącym makaronem.

Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "Barilla Pesto alla Calabrese Sos do makaronu z papryką i serem ricotta 190 g". Подивіться схожі пропозиції:

Реклама

Barilla Pesto alla Calabrese Sos do makaronu z papryką i serem ricotta 190 g - акційні газетки

Немає результатів

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)2,75
    Białko (g)3
    Błonnik (g)1,5
    w tym cukry (g)6
    Węglowodany (g)12,2
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)4
    Tłuszcz (g)29
    Wartość energetyczna (kcal)325
    Wartość energetyczna (kJ)1343

    Informacje o alergenach

    Produkt bezglutenowy. Zaznaczone składniki mogą powodować reakcję u osób uczulonych lub skłonnych do nietolerancji.

    Składniki

    • aromat naturalny (mleko)
    • oregano
    • papryka chili 0,1 %
    • regulator kwasowości: kwas mlekowy
    • cukier
    • skrobia ryżowa
    • ser Grana Padano ChNP (mleko, lizozym z jajek)
    • ser Pecorino Romano ChNP (mleko owcze)
    • serwatka z mleka w proszku
    • sól
    • koncentrat pomidorowy
    • cebula
    • syrop glukozowy
    • ser ricotta 14 % (serwatka (z mleka), mleko)
    • olej słonecznikowy
    • czerwona papryka 37 %
  2. Trwałość po otwarciu

    • Trwałość po otwarciu - dzień/dni

    Przechowywanie

    Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 5 dni.

    Przygotowanie i stosowanie

    Sposób przyrządzania: sosu pesto nie trzeba podgrzewać, wystarczy dodać do świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje w proporcjach: 50 g sosu na 100 g suchego makaronu. Najlepiej smakuje z makaronem Barilla Fusilli. Czas przygotowania potrawy: około 13 minut.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. s_eo_metatag

    • pesto
    • sos do makaronu
    • barilla
  4. O marce

    Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.

    Opis produktu

    Pesto Calabrese to doskonały dodatek do makaronu wzbogacający smak i kolor dania dzięki czerwonej papryce z dodatkiem chili oraz serów Grana Padano i Pecorino Romano. Podobnie jak wszystkie nasze sosy powstaje bez dodatku konserwantów i jest gotowy do użycia bezpośrednio po połączeniu z gorącym makaronem.

    Dodatkowe informacje

    www.barilla.com

    Pozostałe informacje

    185 ml e

    Logotypy stron trzecich

    Green Dot

    Kontakt

    Barilla Poland Sp. z o.o.

  5. Opis alternatywny

    • Optimised Product Description - Barilla Pesto Calabrese sos do makaronu z papryką i serem ricotta 190 g

    Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Sos do makaronu pesto calabrese - pesto z papryką i serem ricotta.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Barilla

    Marka

    Barilla

  6. Zalecenia dla alergików

    • Mleko - Zawiera
    • Jaja - Zawiera
    • Zboża zawierające gluten - Nie zawiera

    Informacje dot. stylu życia

    Bezglutenowy

Barilla Pesto alla Calabrese Sos do makaronu z papryką i serem ricotta 190 g - статті

Немає результатів
Реклама