Теги

Asta Pieprz ziołowy mielony 20 g - пропозиції та рекламні газетки

Додайте фразу "Asta Pieprz ziołowy mielony 20 g" до вибраного і ви будете отримувати сповіщення про нові пропозиції
Warto wiedzieć Pieprz ziołowy mielony ma wyrazisty smak i intensywny aromat. Ma wszechstronne zastosowanie w kuchni. Wzbogaci zarówno smak gotowanych dań warzywnych oraz mięsnych jak i sałatek. Można go dodawać do potraw na każdym etapie ich przyrządzania.

Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "Asta Pieprz ziołowy mielony 20 g". Подивіться схожі пропозиції:

Реклама

Asta Pieprz ziołowy mielony 20 g - акційні газетки

Немає результатів

Інформація про продукт

  1. Informacje o alergenach

    Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler i orzeszki ziemne.

    Składniki

    • majeranek
    • kozieradka
    • cebula
    • papryka ostra
    • kminek
    • nasiona kolendry
    • gorczyca biała
  2. Przepisy

    Filety z pstrąga z pomidorami Składniki: 4 duże filety z pstrąga, 1 duża cukinia, 2 pokrojone w kostkę czerwone cebule, 3 ząbki czosnku, 1 puszka pokrojonych w kostkę pomidorów pelati, 8 pokrojonych w paski suszonych pomidorów, 1 łyżka kaparów, 1 łyżka czosnku suszonego, 1/2 szklanki oleju z suszonych pomidorów, 3 łyżki mąki pszennej. Do smaku: sól morska, Pieprz ziołowy Nadir, pieprz czarny mielony. Do dekoracji: posiekany koperek lub inne ulubione zioła. Sposób przygotowania: Filety z pstrąga dokładnie myjemy, osuszamy, solimy solą morską i doprawiamy pieprzem ziołowym. Następnie oprószamy mąką pszenną i smażymy na złoto na połowie oleju z suszonych pomidorów. Usmażone filety zdejmujemy z patelni i odkładamy na ręcznik papierowy do odsączenia. Następnie na patelni, na pozostałym oleju smażymy na złoto cebule i posiekany w plasterki czosnek. Dodajemy pokrojoną w dużą kostkę cukinię i smażymy przez kolejne 3 minuty. Na końcu dorzucamy pomidory pelati, suszone pomidory, kapary, czosnek suszony, dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku solą morską i pieprzem czarnym. Tak przygotowany sos przekładamy na półmisek i dodajemy do niego usmażone filety pstrąga. Dekorujemy koperkiem lub innymi ulubionymi ziołami. Danie można podawać z ziemniaczkami przyprawionymi pieprzem ziołowym i upieczonymi w piekarniku.

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

    Przygotowanie i stosowanie

    Zastosowanie: mięsa, zupy, masło czosnkowe, sałatki

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Dodatkowe informacje

    Więcej przepisów na www.DoradcaSmaku.pl

    Opis produktu

    Warto wiedzieć Pieprz ziołowy mielony ma wyrazisty smak i intensywny aromat. Ma wszechstronne zastosowanie w kuchni. Wzbogaci zarówno smak gotowanych dań warzywnych oraz mięsnych jak i sałatek. Można go dodawać do potraw na każdym etapie ich przyrządzania.

    Kontakt

    Prymat sp. z o.o.

  4. Zalecenia dla alergików

    • Soja - Może zawierać
    • Orzeszki ziemne - Może zawierać
    • Gorczyca - Zawiera
    • Mleko - Może zawierać
    • Jaja - Może zawierać
    • Zboża zawierające gluten - Może zawierać
    • Seler - Może zawierać
  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Pieprz ziołowy mielony - suszona mieszanka przyprawowa.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Nadir

    Marka

    Nadir

Asta Pieprz ziołowy mielony 20 g - статті

Немає результатів
Реклама