
539
Proste Historie Bistro Zapiekanka po wiejsku z kiełbasą i ogórkiem 210 g - Архівна пропозиція
Chrupiąca bagietka, soczyste kawałki kiełbasy i wyrazisty smak kiszonego ogórka, a wszystko to na sosie śmietanowo-chrzanowym, to początek historii naszej zapiekanki i idealna propozycja na zaspokojenie Twojego apetytu.Увімкнути сповіщення про улюблені продукти:
Інформація про продукт
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 0,97 Białko (g) 6,9 w tym cukry (g) 2 Węglowodany (g) 23 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 3 Tłuszcz (g) 8,7 Wartość energetyczna (kcal) 201 Wartość energetyczna (kJ) 840 Informacje o alergenach
Produkt może zawierać seler, jaja, gorczycę.
Składniki
- dodatki do bagietki: śmietana (śmietanka, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii mlekowych), ogórki kiszone (20 %) (ogórki, sól, przyprawy: koper, czosnek, chrzan), kiełbasa wieprzowa parzona (15 %) (mięso wieprzowe, woda, skórki wieprzowe, błonnik pszenny, sól, przyprawy, czosnek, ekstrakty przypraw), ser mozzarella (10 %), ser cheddar (10 %), chrzan tarty (7 %) (korzeń chrzanu, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; sól), cebula, woda, olej rzepakowy, serwatka w proszku (z mleka), skrobie modyfikowane, mleko w proszku odtłuszczone, śmietanka w proszku, sól, ekstrakt czosnku
- bagietka: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego, drożdże, słód jęczmienny, ziarno jęczmienia, cukier, glukoza, mąka sojowa, mąka ze słodu jęczmiennego, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy