
799
Lay's Max Strong Chipsy ziemniaczane karbowane o smaku ostrego chilli i limonki 120 g
Lay’s Max karbowane to o wiele więcej niż zwykłe płaskie chipsy. Są grubsze i mocniej chrupią, więc dają więcej satysfakcji i mniej się kruszą. Ich wyjątkowa struktura sprawia, że w każdym chrupnięciu odczujesz najintensywniejszy smak Lay’s strong. Oleje roślinne, na których smażymy nasze chipsy, dodatkowo podkreślają ich wyjątkowy smak i teksturę. Chipsy Lay's Max Strong o smaku chilli i limonki to wyjątkowe połączenie intensywnego smaku chili z odświeżającą nutą limonki, które podkręci zmysły fanów pikantnych smaków. Lay’s karbowane Max są gotowe do zjedzenia prosto z paczki, idealne na każdą okazję, gdy najdzie Cię ochota na coś smakowitego i chrupiącego. Pamiętaj, że są bardzo ostre! Odważ się ich spróbować, a gwarantujemy, że nie pożałujesz swojego wyboru. Dostępne w poręcznych opakowaniach 120 g, 190 g i 250 g, chipsy ziemniaczane Lay’s Strong o smaku chilli i limonki to doskonały wybór dla każdego miłośnika intensywnych smaków i chrupiących przekąsek. Odkryj szeroki wybór smaków i wariantów chipsów karbowanych Lay's Max i ciesz się niezapomnianymi doznaniami smakowymi!Увімкнути сповіщення про улюблені продукти:
Схожі продукти
Інформація про продукт
reference_intake_statement
- Reference Intake Statement - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
Pozostałe informacje o wartościach odżywczych
Opakowanie zawiera 4 porcje.
Obliczona wartość odżywcza
Średnia wartość odżywcza: 30 g na 100g Sól (g) 0,37 1,2 Białko (g) 2 6,8 Błonnik (g) 1,4 4,6 w tym cukry (g) 0,6 2,1 Węglowodany (g) 15 52 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0,9 3,1 Tłuszcz (g) 9,1 30 Wartość energetyczna (kcal) 155 517 Wartość energetyczna (kJ) 647 2155 Składniki
- barwnik (ekstrakt z papryki)
- czarny pieprz
- chlorek potasu
- kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
- kwas (kwas cytrynowy)
- ostra papryka
- czosnek
- kmin rzymski
- pieprz cayenne
- cukier
- cebula
- aromaty
- mąka ryżowa
- sól
- glukoza
- oleje roślinne (kukurydziany, słonecznikowy, rzepakowy w zmiennych proporcjach)
- ziemniaki