259

Jamar Ocet spirytusowy fermentacyjny 10% kwasowości 500 ml

Реклама

Інформація про продукт

  1. Przepisy

    Ogórki marynowane z przyprawą curry Składniki: - Ogórki (krótkie) - Ocet spirytusowy 10% Jamar - 1 szklanka - Woda - 1,5 litra - Cukier - 2 szklanki - Sól - 2 łyżki - Curry - 3 łyżeczki - Koper, Natka selera, Cebula Wykonanie: Wodę, ocet, cukier, sól i curry zagotować. Do każdego słoika włożyć: koper, liść selera (większy), cebula 1/8 grubo krojona, 1 łyżeczka gorczycy i ogórki zielone pokrojone wzdłuż na ćwiartki. Zalać wrzątkiem zalewy, włożyć do gorącej wody i gotować 5 minut od zagotowania.

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Przygotowanie i stosowanie

    Do bezpośredniego spożycia stosować w rozcieńczeniu 1:2.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  2. O marce

    Jamar 20 lat pasji! do warzyw i owoców

    Kontakt

    ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.

  3. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Ocet spirytusowy 10% kwasowości.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Jamar

    Cechy

    • na wodzie ze źródeł jurajskich
    • do marynat, sosów, dipów
    • 100% naturalny

    Marka

    Jamar

Реклама