599

Jamar Ocet jabłkowy bio 6 % kwasowości 500 ml

Na wodzie ze źródeł jurajskich.
Реклама

Інформація про продукт

  1. Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 25
    • Min. temp. °C - 0

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym, nienasłonecznionym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C. Powstały osad jest naturalną cechą produktu i nie stanowi jego wady.

    Przygotowanie i stosowanie

    Do bezpośredniego spożycia stosować w rozcieńczeniu 1:1.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  2. Opis produktu

    Na wodzie ze źródeł jurajskich.

    Pozostałe informacje

    Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-08, Rolnictwo UE

    Logotypy stron trzecich

    Unijne logo rolnictwa ekologicznego

    Kontakt

    ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.

  3. Informacje dot. stylu życia

    Organiczne

  4. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Ocet jabłkowy bio 6 % kwasowości.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Jamar

    Cechy

    • Produkt polski
    • z polskich jabłek

    Marka

    Jamar

Реклама