1559
E. Wedel Czekolada mleczna o smaku tiramisu 293 g - Архівна пропозиція
Czy jedna z naszych czekolad mlecznych jest pełna... słońca, kawy, włoskich smaków? Być może! A nawet na pewno! Czekolada o smaku tiramisu to słynny deser zamknięty w kruchej i rozpływającej się w ustach słodkiej tabliczce. Masz ochotę na jeszcze więcej przyjemności? Zasmakuj w dużej tabliczce! Czekolada nadziewana o smaku tiramisu to zabawa, radość, optymizm i odrobina zaskoczenia. W każdej kosteczce kryją się ciasteczka amaretto oraz kawowe nadzienie zainspirowane jednym z najpopularniejszych deserów. A całość oblana jest wedlowską czekoladą mleczną, którą wypełnia intensywna przyjemność smaku. • Krucha czekolada mleczna • Delikatne ciasteczka o smaku amaretto • Kawowe nadzienie inspirowane deserem tiramisu • Duża tabliczka 293 g Wolisz sprawdzone, gorzkie smaki? Spróbuj czekolady gorzkiej o smaku tiramisu w 100-gramowej tabliczce i rozkoszuj się błogą chwilą relaksu.Увімкнути сповіщення про улюблені продукти:
Інформація про продукт
reference_intake_statement
- Reference Intake Statement - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal).
Pozostałe informacje o wartościach odżywczych
Produkt zawiera 18 porcji x 1 kostka (~16,3 g).
Spis składników odżywczych na przodzie opakowania
100 g Wartość energetyczna 2191 kJ / 524 kcal 16,3 g Wartość energetyczna 357 kJ / 85 kcal / 4.30% Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). Obliczona wartość odżywcza
Wartość odżywcza 16,3 g na 100g Sól (g) 0,04 0,25 Białko (g) 0,9 5,5 Błonnik (g) 0,2 1,3 w tym cukry (g) 9,3 57 Węglowodany (g) 9,5 58 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 2,4 15 Tłuszcz (g) 4,8 29 Wartość energetyczna (kcal) 85 524 Wartość energetyczna (kJ) 357 2191 Informacje o alergenach
Może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy.
Składniki
- Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 29 %, masa mleczna minimum 14 %
- aromat
- naturalny aromat kawowy
- emulgator (lecytyny sojowe)
- spirytus (0,3 %)
- substancje utrzymujące wilgoć (sorbitole, inwertaza)
- czekolada gorzka (miazga kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny sojowe, E476, aromat)
- syrop glukozowy
- ciasteczka o smaku amaretto 1,7 % (cukier, mączka z pestek moreli, mąka pszenna, białko jaja w proszku, laktoza (z mleka), białka mleka, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, aromat)
- mleko zagęszczone słodzone
- serwatka w proszku (z mleka)
- mleko pełne w proszku
- tłuszcz roślinny (palmowy)
- cukier
- czekolada mleczna 50 % (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny sojowe i E476, aromat)