
699
Dr. Oetker Ciasto i krem do karpatki 380 g
Pyszne i efektowne połączenie złocistego ciasta parzonego z delikatnym kremem. Wystarczy dodać jajka, masło i mleko, aby wyczarować niezwykle efektowne, ulubione polskie ciasto. Na opakowaniu znajduje się dodatkowy przepis na uszlachetnioną wersję kremu, do którego zamiast masła dodaje się ubitą śmietankę. Ciasto i krem do Karpatki to gwarancja kulinarnego sukcesu dzięki klarownej instrukcji przygotowania, apetycznemu wyglądowi i pysznemu smakowi. Warto wiedzieć... Ciasta w proszku nie wymagają dodawania konserwantów, ponieważ powstały ze składników, które poddane zostały procesowi suszenia. Suszenie jest naturalną metodą utrwalania żywności.Увімкнути сповіщення про улюблені продукти:
Інформація про продукт
Spis składników odżywczych na przodzie opakowania
1 porcja (56 g) zawiera: Wartość energetyczna 615 kJ / 148 kcal / 7.00% Energia w 100 g 1098 kJ / 264 kcal Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) Obliczona wartość odżywcza
1 porcja = 56 g na 100g Sól (g) 0,12 0,21 Białko (g) 2,2 3,9 w tym cukry (g) 6,3 11,3 Węglowodany (g) 11,6 20,7 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 6,1 10,8 Tłuszcz (g) 10,3 18,3 Wartość energetyczna (kcal) 148 264 Wartość energetyczna (kJ) 615 1098 Składniki
- sól
- barwniki (kurkumina, karoteny)
- aromaty
- substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu)
- MLEKO odtłuszczone w proszku
- skrobia
- mąka PSZENNA
- cukier