22% дешевше!
069

Delecta Cukier wanilinowy 15 g

Увімкнути сповіщення про улюблені продукти:

Реклама

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0
    Białko (g)0
    w tym cukry (g)99
    Węglowodany (g)99
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0
    Tłuszcz (g)0
    Wartość energetyczna (kcal)398
    Wartość energetyczna (kJ)1691

    Informacje o alergenach

    Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.

    Składniki

    • aromat: etylowanilia
    • cukier
  2. Przepisy

    Nasz przepis na bezy Przygotuj: 2 białka, 125 g cukru, cukier wanilinowy 15 g Delecta. Nagrzej piekarnik do 140°C, dużą blachę do pieczenia wyłóż pergaminem lub folią aluminiową. Białka ubij, dodając stopniowo cukier i cukier wanilinowy do momentu, aż piana będzie sztywna. Na przygotowaną blachę wykładaj mała łyżeczką bezy w odstępach 2 cm. Piecz przez ok. 45 min, a następnie wyłącz piekarnik. Bezy pozostaw w piekarniku przez ok. 45 min, aby całkowicie wyschły.

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Przygotowanie i stosowanie

    Zastosowanie Cukier wanilinowy służy jako dodatek do ciast, deserów, ciasteczek, naleśników i potraw mlecznych.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Zalecenia dla alergików

    • Soja - Może zawierać
    • Sezam - Może zawierać
    • Orzeszki ziemne - Może zawierać
    • Orzechy - Może zawierać
    • Mleko - Może zawierać
    • Jaja - Może zawierać
    • Zboża zawierające gluten - Może zawierać
  4. O marce

    Życzymy udanych wypieków! Pamiętaj... w pieczeniu najbardziej ceni się szczere intencje. Piecz śmiało dla innych... ot tak... prosto z serca.

    Kontakt

    Bakalland S.A.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Cukier wanilinowy.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Delecta

    Cechy

    • na 1 kg mąki
    • aromatyczny

    Marka

    Delecta

Реклама