42% дешевше!
399

Castello Danablu-Danish Blue Traditional Ser Pleśniowy

Ser pleśniowy z przerostem niebieskiej pleśni o stanowczym i wyrazistym, słonawym smaku połączonym z intensywnym aromatem sera pleśniowego. Wytwarzany na bazie naturalnych składników.
Реклама

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)3,3
    Białko (g)20
    w tym cukry (g)0,5
    Węglowodany (g)0,5
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)18
    Tłuszcz (g)29
    Wartość energetyczna (kcal)341
    Wartość energetyczna (kJ)1415

    Składniki

    • stabilizator: chlorek wapnia
    • kultury pleśniowe
    • enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna
    • kultury bakterii kwasu mlekowego
    • sól
    • mleko pasteryzowane
  2. Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 8
    • Min. temp. °C - 2

    Przechowywanie

    Przechowywać w temperaturze: +2°C - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu dwóch tygodni.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Logotypy stron trzecich

    Chronione oznaczenie geograficzne

    Opis produktu

    Ser pleśniowy z przerostem niebieskiej pleśni o stanowczym i wyrazistym, słonawym smaku połączonym z intensywnym aromatem sera pleśniowego. Wytwarzany na bazie naturalnych składników.

    Kontakt

    Arla Foods SA.

  4. Zalecenia dla alergików

    • Mleko - Zawiera
  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Ser pleśniowy z przerostem niebieskiej pleśni.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Castello

    Marka

    Castello

Реклама