
5999
Bombonierka Lindt - Архівна пропозиція
Czekoladki, do powstania których inspiracją były najlepsze receptury deserów Tiramisu, Creme Brulee, Brownie, Napoleonka, Eclair, Chocolate fondant. Szwajcarscy Maîtres Chocolatiers Lindt uchwycili istotę najwspanialszych deserów i połączyli je z wyśmienitą czekoladą.Увімкнути сповіщення про улюблені продукти:
Інформація про продукт
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 0,14 Białko (g) 4,7 w tym cukry (g) 50 Węglowodany (g) 55 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 20 Tłuszcz (g) 35 Wartość energetyczna (kcal) 561 Wartość energetyczna (kJ) 2337 Informacje o alergenach
Może zawierać jajo i inne orzechy.
Składniki
- Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 30%. Masa mleczna minimum: 20%. Czekolada ciemna: Masa kakaowa: minimum: 44%
- stabilizator (fosforany sodu)
- barwnik (ekstrakt z papryki)
- białko mleka
- substancja glazurująca (guma arabska)
- sól
- naturalne aromaty
- aromat (wanilina)
- naturalny aromat z wanilii
- aromat (wanilina)
- naturalny aromat kawowy
- mascarpone
- aromat
- ekstrakt słodowy jęczmienny
- chrupiące płatki [mąka pszenna, cukier, słód pszenny, emulgator (lecytyny rzepakowe), substancja spulchniająca (węglany sodu)]
- śmietanka w proszku
- rozdrobnione herbatniki [mąka pszenna, tłuszcze roślinne (kokosowy, słonecznikowy), cukier, glukoza, białko mleka, substancje spulchniające (węglany amonu, węglany sodu)]
- beza mleczna (cukier, skrobia pszenna, białka mleka) 0,2%
- emulgator (lecytyny sojowe)
- kawałki karmelu [cukier, laktoza, bezwodny tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (lecytyny rzepakowe)] 0,8%
- odtłuszczone mleko w proszku
- wafel [cukier, mąka pszenna, bezwodny tłuszcz mleczny, serwatka w proszku, ekstrakt słodowy jęczmienny, substancja spulchniająca (węglany sodu)]
- kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
- orzechy włoskie 0,9%
- orzechy laskowe 1%
- stabilizator (sorbitole)
- tłuszcze roślinne (kokosowy, palmowy)
- pralina z orzechów laskowych (orzechy laskowe, cukier) 2%
- syrop glukozowy
- cukier inwertowany
- laktoza
- bezwodny tłuszcz mleczny
- mleko w proszku
- miazga kakaowa
- tluszcz kakaowy
- cukier