5999

Bombonierka Lindt - Архівна пропозиція

Czekoladki, do powstania których inspiracją były najlepsze receptury deserów Tiramisu, Creme Brulee, Brownie, Napoleonka, Eclair, Chocolate fondant. Szwajcarscy Maîtres Chocolatiers Lindt uchwycili istotę najwspanialszych deserów i połączyli je z wyśmienitą czekoladą.
Реклама

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,14
    Białko (g)4,7
    w tym cukry (g)50
    Węglowodany (g)55
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)20
    Tłuszcz (g)35
    Wartość energetyczna (kcal)561
    Wartość energetyczna (kJ)2337

    Informacje o alergenach

    Może zawierać jajo i inne orzechy.

    Składniki

    • Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 30%. Masa mleczna minimum: 20%. Czekolada ciemna: Masa kakaowa: minimum: 44%
    • stabilizator (fosforany sodu)
    • barwnik (ekstrakt z papryki)
    • białko mleka
    • substancja glazurująca (guma arabska)
    • sól
    • naturalne aromaty
    • aromat (wanilina)
    • naturalny aromat z wanilii
    • aromat (wanilina)
    • naturalny aromat kawowy
    • mascarpone
    • aromat
    • ekstrakt słodowy jęczmienny
    • chrupiące płatki [mąka pszenna, cukier, słód pszenny, emulgator (lecytyny rzepakowe), substancja spulchniająca (węglany sodu)]
    • śmietanka w proszku
    • rozdrobnione herbatniki [mąka pszenna, tłuszcze roślinne (kokosowy, słonecznikowy), cukier, glukoza, białko mleka, substancje spulchniające (węglany amonu, węglany sodu)]
    • beza mleczna (cukier, skrobia pszenna, białka mleka) 0,2%
    • emulgator (lecytyny sojowe)
    • kawałki karmelu [cukier, laktoza, bezwodny tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (lecytyny rzepakowe)] 0,8%
    • odtłuszczone mleko w proszku
    • wafel [cukier, mąka pszenna, bezwodny tłuszcz mleczny, serwatka w proszku, ekstrakt słodowy jęczmienny, substancja spulchniająca (węglany sodu)]
    • kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
    • orzechy włoskie 0,9%
    • orzechy laskowe 1%
    • stabilizator (sorbitole)
    • tłuszcze roślinne (kokosowy, palmowy)
    • pralina z orzechów laskowych (orzechy laskowe, cukier) 2%
    • syrop glukozowy
    • cukier inwertowany
    • laktoza
    • bezwodny tłuszcz mleczny
    • mleko w proszku
    • miazga kakaowa
    • tluszcz kakaowy
    • cukier
  2. Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Zalecenia dla alergików

    • Pszenica - Zawiera
    • Orzechy włoskie - Zawiera
    • Soja - Zawiera
    • Orzechy - Może zawierać
    • Mleko - Zawiera
    • Orzechy laskowe - Zawiera
    • Jaja - Może zawierać
    • Jęczmień - Zawiera
  4. O producencie

    Lindt&Sprüngli lider czekolady Premium, ikona najwyższej jakości i innowacyjnych receptur. Producent wyrobów czekoladowych, będących kreacją szwajcarskich Maitres Chocolatiers Lindt.

    O marce

    Creation - linia nadziewanych czekolad Lindt, stworzonych przez szwajcarskich Maitres Chocolatiers. To duża porcja wyśmienitego nadzienia, w otoczce z najbardziej wytwornej czekolady Lindt.

    Opis produktu

    Czekoladki, do powstania których inspiracją były najlepsze receptury deserów Tiramisu, Creme Brulee, Brownie, Napoleonka, Eclair, Chocolate fondant. Szwajcarscy Maîtres Chocolatiers Lindt uchwycili istotę najwspanialszych deserów i połączyli je z wyśmienitą czekoladą.

    Kontakt

    Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Asortyment 40 wyśmienitych pralinek z czekolady ciemnej, mlecznej i białej.

    Podmarka

    • Podmarka - Creation Dessert

    Marka standaryzowana

    • Marka - Lindt

    Marka

    Lindt

Реклама