699

Alpro Produkt sojowy wanilia 400 g - Архівна пропозиція

Źródło wapnia oraz witaminy B2, B12 i D2 Naturalnie niska zawartość tłuszczu

Увімкнути сповіщення про улюблені продукти:

Реклама

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Wapń (mg)120
    Ryboflawina (B2) (mg)0,21
    Witamina B12 (µg)0,38
    Sól (g)0,2
    Białko (g)3,7
    Błonnik (g)0,9
    w tym cukry (g)7,5
    Węglowodany (g)7,5
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,4
    Tłuszcz (g)2,2
    Wartość energetyczna (kcal)66
    Wartość energetyczna (kJ)279

    Informacje o alergenach

    Może zawierać orzechy (nie zawiera orzeszków ziemnych). Produkt bezglutenowy. Naturalnie nie zawiera laktozy.

    Składniki

    • kultury jogurtowe (S. thermophilus, L. bulgaricus)
    • witaminy B2, B12, D2
    • przeciwutleniacze (mieszanina tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego)
    • zmielone ekstrahowane laski wanilii (0,03 %)
    • naturalny aromat waniliowy
    • aromaty
    • sól morska
    • sok marchwiowy zagęszczony
    • wapń
    • regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu)
    • stabilizator (pektyny)
    • cukier
    • baza sojowa (90,9 %) (woda, obłuszczone ziarno soi (9,9 %))
  2. Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 7
    • Min. temp. °C - 1

    date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Trwałość po otwarciu

    • Trwałość po otwarciu - dzień/dni

    Przechowywanie

    Najlepiej spożyć przed: na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +1°C do +7°C. Po otwarciu zamknąć i spożyć w ciągu 5 dni.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. O marce

    Alpro. Roślinnie, zawsze pysznie!

    Oświadczenia żywieniowe

    • Naturalnie niska zawartość tłuszczu
    • Źródło wapnia oraz witaminy B2, B12 i D2

    Opis produktu

    Źródło wapnia oraz witaminy B2, B12 i D2 Niska zawartość tłuszczu Zawiera żywe kultury bakterii Bezglutenowy Naturalnie nie zawiera laktozy Wanilia to klasyk wśród smaków. Alpro sojowe o smaku wanilii z kulturami bakterii jogurtowych to źródło wapnia i witamin: D2, B12 oraz B2. Wyprodukowane w 100 % na bazie roślin z soi wolnej od modyfikacji genetycznych, ma niską zawartość tłuszczu. Nie zawiera glutenu i laktozy. Zamknij oczy i delektuj się smakiem wanilii!

    Logotypy stron trzecich

    V-Label (European Vegetarian Union)

    Kontakt

    Danone sp. z o.o.

  4. Dodatki

    • Smaki / Aromaty - Zawiera

    Zalecenia dla alergików

    • Orzechy włoskie - Może zawierać
    • Soja - Zawiera
    • Pistacje/orzechy pistacjowe - Może zawierać
    • Orzeszki pekan - Może zawierać
    • Orzeszki ziemne - Nie zawiera
    • Orzechy - Może zawierać
    • Mleko - Nie zawiera
    • Orzechy makadamia / Orzechy Queensland - Może zawierać
    • Orzechy laskowe - Może zawierać
    • Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
    • Orzechy nerkowca - Może zawierać
    • Orzechy brazylijskie - Może zawierać
    • Migdały - Może zawierać

    Informacje dot. stylu życia

    • Produkt odpowiedni dla wegan
    • Bez laktozy
    • Bezglutenowy
  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Produkt sojowy z żywymi kulturami bakterii, wanilia, z wapniem i witaminami.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Alpro

    Marka

    Alpro

Реклама