Теги
Sante Maca tradycyjna 180 g - пропозиції та рекламні газетки
Maca pszenna
Maca to tradycyjne pieczywo o niskiej zawartości tłuszczu, które nie zawiera kwasu powstającego w procesach fermentacyjnych, co czyni je wyjątkowo lekkostrawnym.
Maca tradycyjna jest produkowana w zakładzie w Radomiu od 1974 roku przy użyciu tradycyjnego żeliwnego pieca.
Ciasto układane na żeliwnych płytach, jest pieczone w wysokiej temperaturze, co pozwala mu rosnąć i się rozwarstwiać, a dodatkowo jest opiekane żywym ogniem, którego płomienie delikatnie podpiekają ciasto macy zostawiając charakterystyczne ślady nadpalenia. Tylko maca wyprodukowana w ten szlachetny sposób wygląda i smakuje jak maca z dawnych lat - jest nieznacznie grubsza, lepiej się rozwarstwia i zawiera więcej pęcherzyków.
Maca tradycyjna pszenna jest smaczną przekąską sama w sobie, doskonale też zastępuje pieczywo tradycyjne i może być jedzona z serem, wędliną i warzywami.
Інформація про продукт
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 0,85 Białko (g) 11 Błonnik (g) 2,9 w tym cukry (g) 0,32 Węglowodany (g) 81 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0,2 Tłuszcz (g) 1,1 Wartość energetyczna (kcal) 384 Wartość energetyczna (kJ) 1628 Składniki
- sól morska
- mąka pszenna 99,2%