Теги
Merci Winter Chocolate 4 rodzaje specjałów czekoladowych 250 g - пропозиції та рекламні газетки
4 rodzaje specjałów czekoladowych
Jabłko z cynamonem, Biała z korzennymi ciasteczkami, Pralinowa z cynamonem, Pomarańczowo-migdałowa
Інформація про продукт
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 0,29 Białko (g) 7,3 w tym cukry (g) 47,1 Węglowodany (g) 49,7 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 21,4 Tłuszcz (g) 37,2 Wartość energetyczna (kcal) 569 Wartość energetyczna (kJ) 2371 Informacje o alergenach
Może zawierać także orzeszki ziemne, inne orzechy i jaja.
Składniki
- Czekolada: masa kakaowa minimum 50 %
- Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 32 %
- skórka pomarańczowa
- kwas: kwas cytrynowy
- ekstrakt słodu jęczmiennego
- substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu, węglany amonu)
- przyprawy korzenne speculoos
- substancja żelująca: pektyny
- skrobia pszenna
- sól
- aromaty
- kawałki jabłek
- kakao niskotłuszczowe
- masło (z mleka)
- emulgator: lecytyny (soja)
- kukurydza
- zagęszczone soki owocowe (z pomarańczy, cytryn)
- tłuszcz mleczny
- orzechy laskowe (1,2 %)
- dekstroza
- pełnoziarnista mąka pszenna
- maślanka w proszku (z mleka)
- siekane migdały (1,5 %)
- laktoza (z mleka)
- odtłuszczone mleko w proszku
- pełnotłuste mleko w proszku
- tłuszcze roślinne (palmowy, shea)
- mleko pełne w proszku
- miazga kakaowa
- tłuszcz kakaowy
- cukier