Теги
Lucky Fish Sushi Oishi 390 g - пропозиції та рекламні газетки
Tworzymy sushi zgodnie z japońskimi prawidłami sztuki, z szacunkiem do żywności, radości z jej spożywania oraz staranności przygotowania.
Sushi Lucky Fish to tradycyjna, manualna produkcja odbywająca się z udziałem wykwalifikowanych mistrzów sushi pod stałą, wieloetapową kontrolą jakości od selekcji surowca, dobór składników, skrupulatne ważenie, porcjowanie, pakowanie aż po transport i ekspozycję.
Używamy najlepszych z możliwych składników: włoski okrągły ryż, najlepszy na rynku sos sojowy, produkowane specjalnie dla nas paluszki surimi, polskie warzywa czy też marynowane polędwice z łososia, nad których recepturą pilnie czuwamy. Nie stosujemy tanich zamienników czy wypełniaczy. Każdy zestaw naszego sushi to w pełni wartościowy i oryginalny produkt wykonany z naturalnych składników.
Zestawy Sushi Lucky Fish są starannie pakowane w technologii MAP (Modified Atmosphere Packaging), która gwarantuje utrzymanie świeżości produktu, a jednocześnie nie wymaga dodatku konserwantów.
Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "Lucky Fish Sushi Oishi 390 g". Подивіться схожі пропозиції:
Інформація про продукт
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 1,7 Białko (g) 4,7 w tym cukry (g) 3,3 Węglowodany (g) 22 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0,5 Tłuszcz (g) 2,3 Wartość energetyczna (kcal) 132 Wartość energetyczna (kJ) 556 Składniki
- Trehaloza jest źródłem glukozy
- Pasta chrzanowa o smaku wasabi (2,6 %): woda, chrzan w proszku, musztarda w proszku (proszek z gorczycy, cukier, sól), skrobia kukurydziana, barwniki: kompleks miedziowy chlorofili i chlorofilin, kurkumina
- Imbir marynowany (2,6 %): imbir, woda, cukier, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól
- Sos sojowy (4,3 %): woda, ziarno soi, pszenica, sól
- Sushi (90,5 %): ryż gotowany (woda, ryż, ocet ryżowy (ocet spirytusowy ((wyprodukowany na bazie alkoholu, pszenicy, osadu z sake, ryżu i kukurydzy), sól), cukier, sól, trehaloza), łosoś (łosoś atlantycki (Salmo Salar) - wyhodowane w Norwegii, sól, cytryna, cukier, pieprz, koper włoski), paluszek surimi o smaku krabowym (surimi 50 % (mięso z ryb białych), woda, skrobia pszenna, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, sól, cukier, aromat naturalny (zawiera skorupiaki), białko jaja w proszku, barwnik: ekstrakt z papryki), krewetka (Penaeus Vannamei) - wyhodowane w Wietnamie (krewetka, woda, sól), ogórek, marchew marynowana (marchew, woda, cukier, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól), rzodkiew marynowana (biała rzodkiew, woda, cukier, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, kurkuma), sałata, naturalny serek twarogowy termizowany (ser twarogowy, sól), Nori (prażone wodorosty morskie), masago - ikra z gromadnika (ikra z gromadnika (Mallotus Villosus) - złowione w morzu, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk, podobszar połowu: Wody Islandii, narzędzie połowowe: niewody duńskie, cukier, sól, mirin (słodkie wino ryżowe), sos sojowy (woda, ziarno soi, pszenica, sól, ocet spirytusowy), wasabi w proszku (chrzan, gorczyca), barwniki: kurkumina, koszenila, kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, ekstrakt z krokosza barwierskiego), nasiona sezamu