Теги

Kucharek Rosół wołowy 180 g (18 x 10 g) - пропозиції та рекламні газетки

Додайте фразу "Kucharek Rosół wołowy 180 g (18 x 10 g)" до вибраного і ви будете отримувати сповіщення про нові пропозиції

Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "Kucharek Rosół wołowy 180 g (18 x 10 g)". Подивіться схожі пропозиції:

Реклама

Kucharek Rosół wołowy 180 g (18 x 10 g) - акційні газетки

Немає результатів

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)56
    Białko (g)5,7
    w tym cukry (g)6,6
    Węglowodany (g)19
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)7,6
    Tłuszcz (g)12
    Wartość energetyczna (kcal)209
    Wartość energetyczna (kJ)875

    Informacje o alergenach

    Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę i seler.

    Składniki

    • regulator kwasowości: kwas cytrynowy
    • aromat
    • barwnik: karmel amoniakalny
    • ekstrakt wołowy (2 %)
    • cukier
    • wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe
    • skrobia
    • tłuszcz palmowy
    • sól
  2. Przepisy

    Gulasz wieprzowy z warzywami Składniki: - 800 g pokrojonej w kostkę karkówki wieprzowej, - 2 łyżki Musztardy bardzo ostrej Prymat, - 3 łyżki Przyprawy do wieprzowiny Prymat, - 3 łyżki mąki do oprószenia mięsa, - 2 cebule, - 3 ząbki czosnku, - 1 czerwona papryka, - 1 marchewka, - 1 łyżka Kaparów Smak, - 1 l Rosołu wołowego Kucharek, - 4 łyżki masła klarowanego, - 200 ml kwaśnej śmietany, - 1 pęczek posiekanej natki pietruszki, - do smaku: Pieprz czarny mielony, Sól morska z chili, Papryka wędzona Prymat. Sposób przygotowania: Do miski wkładamy mięso, dodajemy musztardę, przyprawę do wieprzowiny, mieszamy oprószając mąką. Tak przygotowane mięso smażymy na złoty kolor na maśle klarowanym (3 łyżki), wlewamy rosół i dusimy. Cebulę i paprykę kroimy w kostkę, zaś czosnek i marchewkę w plastry, a następnie smażymy na pozostałym maśle. Po 30 minutach duszenia mięsa dodajemy podsmażone warzywa, kapary, doprawiamy do smaku i dusimy do miękkości mięsa. Tak przygotowany gulasz podajemy z łyżką kwaśnej śmietany i natką pietruszki.

    date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Przechowywanie

    Najlepiej spożyć przed końcem: Data i nr partii z boku opakowania. Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

    Przygotowanie i stosowanie

    Sposób przygotowania: Jedną kostkę rozpuścić w 1/2 litra wrzącej wody. Zastosowanie: Otrzymany wywar doskonale nadaje się do wszelkich zup, sosów i potraw mięsnych.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Dodatki

    • MSG (glutaminian) - Zawiera
    • Smaki / Aromaty - Zawiera
    • Wzmacniacze smaku - Zawiera
    • Barwniki - Zawiera

    Informacje dot. stylu życia

    Bezglutenowy

    Zalecenia dla alergików

    • Soja - Może zawierać
    • Gorczyca - Może zawierać
    • Mleko - Może zawierać
    • Jaja - Może zawierać
    • Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
    • Seler - Może zawierać
  4. Dodatkowe informacje

    Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl

    Pozostałe informacje

    Masa netto: (18 x 10 g) 180 g

    Kontakt

    Prymat sp. z o.o.

  5. Cechy

    • produkt bezglutenowy
    • bez dodatku: tłuszczów utwardzonych
    • XXL dużo się opłaca

    Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Rosół wołowy w kostkach.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Kucharek

    Marka

    Kucharek

Kucharek Rosół wołowy 180 g (18 x 10 g) - статті

Немає результатів
Реклама