![Indykpol Samo dobro Mięso z uda indyka na gulasz 400 g](https://i.iplsc.com/000CKBI8HKFH44A2-C115.webp)
Indykpol М'ясо стегна індички для тушкування 400 г - пропозиції та рекламні газетки
Інформація про продукт
Przepisy
Propozycja podania: Gulasz z warzywami Składniki: Ok. 500 g mięsa gulaszowego, 1 posiekana cebula, 2 roztarte ząbki czosnku, 3 marchewki, 1 por, 1 szklanka białego, wytrawnego wina, oliwa z oliwek, sól, pieprz, mąka pszenna, 1 pęczek natki pietruszki Sposób przygotowania: Mięso doprawić solą i pieprzem, obtoczyć w mące i usmażyć na złoty kolor na rozgrzanej oliwie, przełożyć do innego naczynia. Na tym samym tłuszczu zeszklić cebulę i czosnek, a następnie pokrojone w plastry marchewkę i pora. Dodać mięso i zalać winem oraz szklanką wody. Całość dusić do miękkości na wolnym ogniu. Posypać natką pietruszki. Podawać z makaronem.
Warunki przechowywania
- Maks. temp. °C - 4
- Min. temp. °C - -2
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od -2°C do +4°C
Przygotowanie i stosowanie
Do spożycia po obróbce cieplnej Zużyć bezpośrednio po otwarciu opakowania
Rodzaj przechowywania
- Typ - Schładzać