Теги
HiPP BIO Молоко та злакові каші фруктово-ягідні для дітей від 8 місяців 250 г - пропозиції та рекламні газетки
Kaszka mleczno-zbożowa Owoce-Jogurt HiPP BIO
Dla niemowląt od 8. miesiąca, 250 g
- Bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
- do przygotowania z wodą
Ekologiczna kaszka HiPP Owoce-Jogurt to pełnowartościowy posiłek mleczno-zbożowy, idealny do podawania na śniadanie. Zawiera składniki BIO najwyższej jakości, w tym wartościowe zboża.
Dla bezpiecznego i zdrowego żywienia Twojego dziecka:
- bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
- ekologiczne, wartościowe zboża
- surowo kontrolowane
- delikatne dla małych brzuszków
- Wysoka zawartość żelaza, które pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny oraz przyczynia się do prawidłowego rozwoju funkcji poznawczych
- Wysoka zawartość wapnia**, potrzebnego dla prawidłowego rozwoju kości
- Wysoka zawartość jodu, ważnego dla prawidłowego funkcjonowania tarczycy
**zgodnie z przepisami prawa
Zadbaj o zrównoważoną dietę oraz zdrowy tryb życia swojego dziecka.
Produkt z certyfikatem ekologicznym.
Znak HiPP BIO to gwarancja najwyższej jakości ekologicznej.
www.hipp.pl/bio-od-pokolen
Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "HiPP BIO Молоко та злакові каші фруктово-ягідні для дітей від 8 місяців 250 г". Подивіться схожі пропозиції:
Інформація про продукт
reference_intake_statement
- Reference Intake Statement - % zalecanego dziennego spożycia
nutrient_source
- Źródło składników odżywczych 1 - Sól
Obliczona wartość odżywcza
Wartość odżywcza w przygotowanej porcji 195 g: na 100g Sód (g) 0,07 0,15 Żelazo (mg) 1,9 4,3 Jod (µg) 21,6 48 Wapń (mg) 171 380 Tiamina (B1) (mg) 0,31 0,68 Witamina E (mg) 2,3 5 Witamina D (µg) 3,2 7 Witamina C (mg) 20 45 Witamina A (µg) 169 375 Sól (g) 0,18 0,38 Białko (g) 6,1 13,5 Błonnik (g) 1,4 3 w tym cukry (g) 15,8 35 Węglowodany (g) 30,2 67,2 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0,9 1,9 Tłuszcz (g) 5,1 11,4 Wartość energetyczna (kcal) 194 431 Wartość energetyczna (kJ) 818 1818 Składniki
- *z rolnictwa ekologicznego
- witamina D
- jodan potasu
- witamina A
- witamina B₁
- witamina E
- difosforan żelaza (III)
- witamina C
- węglan wapnia
- wyciąg z jabłek
- jogurt w proszku 1,4 % z odtłuszczonego mleka*
- płatki bananowe* 1,9 %
- oleje roślinne* (olej słonecznikowy*, olej rzepakowy*)
- odtłuszczone mleko w proszku* 10 %
- serwatka z mleka*
- przecier jabłkowy* 25 %
- kasza manna (z pszenicy)*