Теги
E. Wedel Zestaw pralinek 263 g - пропозиції та рекламні газетки
Najdelikatniejsze, przyjemnie rozpływające się w ustach praliny to doskonały pomysł na prezent dla rodziny, przyjaciół i innych bliskich Ci osób. Wyjątkowość tego upominku podkreśla przepiękna puszka w kształcie serca, która sprawia, że jest to coś więcej niż zwykła bombonierka.
Co wyróżnia wedlowskie praliny na prezent? Eleganckie, czerwone opakowanie i aż dwie warstwy przepysznych, nadziewanych czekoladek.
Każda z nich skrywa głębokie w smaku nadzienie, którego tajemnicę strzeże skorupka wedlowskiej czekolady, powstała ze starannie wyselekcjonowanych ziaren kakaowca z Ghany. Wystarczy się w nią gryźć, by odkryć sekret nadzienia. Na Twoich bliskich czeka wyborny marcepan, zmysłowy migdał, rozpływający się w ustach karmel i wiele, wiele innych.
Szykujesz się na celebrację wyjątkowych chwil? Wybierz bombonierkę Praliny Serce w puszce!
• Najwyższej jakości kakao z Ghany
• Dwie warstwy wykwintnych czekoladek na prezent
• Wyjątkowe smaki – marcepan, migdały, karmel i inne
• Gustowna, metalowa puszka w kształcie serca
Szukasz innych, słodkich pomysłów na prezent? Zobacz, co skrywają Praliny Chopin w puszce lub postaw na… przyjemnie chrupiący Torcik Wedlowski.
Інформація про продукт
reference_intake_statement
- Reference Intake Statement - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/ 2 000 kcal).
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 0,14 Białko (g) 6,5 Błonnik (g) 4,2 w tym cukry (g) 45 Węglowodany (g) 52 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 11 Tłuszcz (g) 28 Wartość energetyczna (kcal) 492 Wartość energetyczna (kJ) 2055 Informacje o alergenach
Może zawierać zboża.
Składniki
- Czekolady mleczne: masa kakaowa minimum 25 % i 32 %, masa mleczna minimum 14 % i 22 %
- Czekolady deserowe: masa kakaowa minimum 50 % i 49 %
- regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
- substancja utrzymująca wilgoć (inwertaza)
- preparat zagęszczający (skrobia kukurydziana, substancje zagęszczające: E407 i E407a, glukoza)
- substancja konserwująca: E202
- sól
- aromaty
- serwatka w proszku (z mleka)
- emulgator (lecytyna sojowa)
- rodzynki
- mleko pełne w proszku
- mleko odtłuszczone w proszku
- spirytus (0,3 %)
- czekolada biała (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat)
- mleko zagęszczone słodzone
- migdały całe
- tłuszcz kakaowy
- wiórki kokosowe
- wiśnie
- tłuszcz roślinny (shea, kokosowy, słonecznikowy)
- orzechy włoskie
- orzechy laskowe
- migdały prażone w kawałkach
- syrop glukozowy
- pomada wodna (cukier, syrop glukozowy)
- cukier
- czekolady deserowe 15 % (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna sojowa, mleko pełne w proszku)
- marcepan (migdały, cukier, syrop glukozowy, substancja konserwująca: E202)
- czekolady mleczne 33 % (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyna sojowa, tłuszcz mleczny, aromat)