Теги
Doritos Hot Corn Chipsy kukurydziane o smaku ostrej papryki 100 g - пропозиції та рекламні газетки
Doritos Hot Corn to ostry zawodnik wśród smaków Doritos! Poznaj trójkątny kształt i ekstremalne chrupnięcie kultowych chipsów kukurydzianych o smaku ostrej papryki. Te niezwykłe tortilla chipsy to doskonały wybór dla miłośników intensywnych smaków i mocnych wrażeń.
Chipsy z tortilli Doritos ostra papryka Hot Corn zachwycają wyrazistym, pikantnym smakiem, który zadowoli każde podniebienie. Każdy kęs nachos Doritos to wyjątkowa chrupkość, która dostarcza satysfakcji i radości z jedzenia. Ich ikoniczny kształt trójkąta ułatwia chwytanie i jedzenie, dzięki czemu Doritos nacho są idealne na imprezy i spotkania z przyjaciółmi, a także kiedy masz ochotę na przekąskę w ciągu dnia. Dostępne w poręcznych opakowaniach 100 g i 180 g chipsy Doritos są łatwe do zabrania ze sobą i dzielenia się z bliskimi.
Odkryj ekstremalne chrupanie i intensywny smak Doritos chilli Hot Corn. Te trójkątne chipsy kukurydziane to więcej niż tylko przekąska – to prawdziwa przygoda smakowa! Ciesz się każdą chwilą z Doritos! Smaki ostrej papryki Hot Corn dodadzą pikanterii do Twojego dnia.
Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "Doritos Hot Corn Chipsy kukurydziane o smaku ostrej papryki 100 g". Подивіться схожі пропозиції:
Інформація про продукт
active_ingredients
Pozostałe informacje o wartościach odżywczych
Opakowanie zawiera 3-4 porcje.
Informacje o alergenach
Może zawierać soję, pszenicę i inne zboża zawierające gluten.
Obliczona wartość odżywcza
Średnia wartość odżywcza: 30 g na 100g Sól (g) 0,4 1,3 Białko (g) 1,9 6,2 Błonnik (g) 1,8 5,9 w tym cukry (g) 1,3 4,4 Węglowodany (g) 18 58 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0,6 1,9 Tłuszcz (g) 7,5 25 Wartość energetyczna (kcal) 149 496 Wartość energetyczna (kJ) 622 2075 Składniki
- regulator kwasowości (kwas jabłkowy)
- preparat serwatkowy z mleka
- papryka chilli
- barwnik (ekstrakt z papryki)
- kmin rzymski
- aromaty
- chlorek potasu
- papryka
- wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe)
- czosnek w proszku
- cebula w proszku
- sól
- serwatka w proszku z mleka
- olej rzepakowy [olej rzepakowy, przeciwutleniacze (ekstrakty z rozmarynu, kwas askorbinowy, mieszanina tokoferoli, kwas cytrynowy)]
- kukurydza