Теги

Diamant Cukier żelujący 3:1 500 g - пропозиції та рекламні газетки

Додайте фразу "Diamant Cukier żelujący 3:1 500 g" до вибраного і ви будете отримувати сповіщення про нові пропозиції

Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "Diamant Cukier żelujący 3:1 500 g". Подивіться схожі пропозиції:

Реклама

Diamant Cukier żelujący 3:1 500 g - акційні газетки

Немає результатів

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,04
    Białko (g)0
    w tym cukry (g)97
    Węglowodany (g)97
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,3
    Tłuszcz (g)0,3
    Wartość energetyczna (kcal)396
    Wartość energetyczna (kJ)1681

    Składniki

    • substancja konserwująca: sorbinian potasu
    • olej roślinny (palmowy/koksowy)
    • regulator kwasowości: kwas cytrynowy
    • substancja żelująca: pektyna
    • cukier
  2. Przepisy

    Prosty i szybki sposób na domowe konfitury. Gotujesz tylko 3 minuty. Przepis podstawowy 1. Owoce umyć, obrać ze skórki, usunąć pestki lub szypułki. 2. Odważyć 1,5 kg przygotowanych owoców i dokładnie rozdrobnić. 3. Masę owocową połączyć z 500 g cukru żelującego Diamant 3:1. Doprowadzić do wrzenia cały czas mieszając. Gotować przez 3 minuty nie przerywając mieszania. 4. Gorącymi konfiturami napełnić słoiki i natychmiast je zamknąć (użyć zamknięcia typu Twist-off). Nie należy używać innego typu zamknięcia. Konfitury z kawałkami owoców Owoce umyć, obrać ze skórki, usunąć pestki lub szypułki. Odważyć 1,5 kg przygotowanych owoców i rozdrobnić na kawałki. Rozdrobnione na kawałki owoce zmieszać z 500 g cukru żelującego Diamant 3:1 i pozostawić w przykrytym naczyniu na 3-4 godziny. Następnie doprowadzić do wrzenia i ciągle mieszając gotować przez 3 minuty. Gorącymi konfiturami napełnić słoiki i natychmiast je zamknąć. Ważne wskazówki - Najlepsze przetwory uzyskuje się ze świeżych owoców. - Każdorazowo gotować tylko 1,5 kg przygotowanych owoców z 500 g cukru żelującego Diamant 3:1. - Uzyskane przetwory mają długi okres trwałości, ale mogą ulec przebarwieniu - dlatego należy przechowywać je w chłodnym i zaciemnionym miejscu a po otwarciu - w lodówce.

    date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym miejscu.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Dodatki

    • konserwanty - Zawiera
  4. Kontakt

    Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Cukier żelujący 3:1.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Diamant

    Cechy

    • 1,5 kg owoców 0,5 kg cukru żelującego
    • pektyna owocowa
    • oszczędność energii
    • krótkie gotowanie

    Marka

    Diamant

Diamant Cukier żelujący 3:1 500 g - статті

Немає результатів
Реклама