Теги
Diamant Cukier brązowy 500 g - пропозиції та рекламні газетки
Cukier brązowy Diamant z aromatyczną nutą karmelu świetnie nadaje się do słodzenia kawy i herbaty, do pieczenia ciast i pierników, kruchych i korzennych ciasteczek z miodem, orzechami lub migdałami. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do słodkich dań (np. gofrów, naleśników, ryżu na mleku) oraz płatków śniadaniowych i musli, naturalnych jogurtów, sałatek owocowych, deserów, koktajli i lodów.
Інформація про продукт
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 0,07 Białko (g) 0 w tym cukry (g) 99 Węglowodany (g) 99 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0 Tłuszcz (g) 0 Wartość energetyczna (kcal) 396 Wartość energetyczna (kJ) 1693 Składniki
- cukier palony (karmel)
- cukier