Теги
Bakoma Jogurt naturalny gęsty 390 g - пропозиції та рекламні газетки
Jogurt Naturalny Gęsty Bakoma swoją wyjątkową gęstość zawdzięcza temu, że tworzony jest sposobem zbliżonym do tradycyjnej metody wytwarzania jogurtu, stosowanego w krajach południowo-wschodniej Europy - ojczyzny jogurtu. Nasz Gęsty nalewany jest do opakowania w formie płynnej, a następnie, dzięki działaniu miliardów bakterii, w sposób naturalny gęstnieje w kubku.
Bez mleka w proszku.
Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "Bakoma Jogurt naturalny gęsty 390 g". Подивіться схожі пропозиції:
Інформація про продукт
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 0,11 Białko (g) 3,3 w tym cukry (g) 4,9 Węglowodany (g) 4,9 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 2 Tłuszcz (g) 2,8 Wartość energetyczna (kcal) 58 Wartość energetyczna (kJ) 243 Składniki
- *Żywe kultury jogurtowe poprawiają trawienie zawartej w produkcie laktozy u osób mających trudności z jej trawieniem
- żywe kultury bakterii jogurtowych (10⁸ jtk/g)*: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus thermophilus oraz L. acidophilus LA5 i Bifidobacterium lactis BB12
- mleko