Теги
Bakalland Skórka pomarańczowa 100 g - пропозиції та рекламні газетки
Skórka pomarańczowa ma bardzo szerokie zastosowanie w cukiernictwie – jest nierozłącznym składnikiem serników, makowców, mazurków oraz innych tradycyjnych ciast.
Dodawana jest również do deserów i lodów. Starta skórka tworzy również bardzo ciekawe połączenie z daniami wytrawnymi, mięsami, sosami oraz sałatkami. Skórka pomarańczowa jest źródłem błonnika pokarmowego.
Інформація про продукт
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 0,25 Białko (g) 0,3 Błonnik (g) 3,4 w tym cukry (g) 55 Węglowodany (g) 75 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0 Tłuszcz (g) 0,1 Wartość energetyczna (kcal) 309 Wartość energetyczna (kJ) 1309 Informacje o alergenach
Produkt może zawierać gluten, mleko i soję
Składniki
- substancja konserwująca: dwutlenek siarki
- regulator kwasowości: kwas cytrynowy
- cukier
- syrop glukozowo-fruktozowy
- skórka pomarańczowa (49 %)