Теги

Bakalland Skórka pomarańczowa 100 g - пропозиції та рекламні газетки

Додайте фразу "Bakalland Skórka pomarańczowa 100 g" до вибраного і ви будете отримувати сповіщення про нові пропозиції
Skórka pomarańczowa ma bardzo szerokie zastosowanie w cukiernictwie – jest nierozłącznym składnikiem serników, makowców, mazurków oraz innych tradycyjnych ciast. Dodawana jest również do deserów i lodów. Starta skórka tworzy również bardzo ciekawe połączenie z daniami wytrawnymi, mięsami, sosami oraz sałatkami. Skórka pomarańczowa jest źródłem błonnika pokarmowego.

Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "Bakalland Skórka pomarańczowa 100 g". Подивіться схожі пропозиції:

Реклама

Bakalland Skórka pomarańczowa 100 g - акційні газетки

Немає результатів

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,25
    Białko (g)0,3
    Błonnik (g)3,4
    w tym cukry (g)55
    Węglowodany (g)75
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0
    Tłuszcz (g)0,1
    Wartość energetyczna (kcal)309
    Wartość energetyczna (kJ)1309

    Informacje o alergenach

    Produkt może zawierać gluten, mleko i soję

    Składniki

    • substancja konserwująca: dwutlenek siarki
    • regulator kwasowości: kwas cytrynowy
    • cukier
    • syrop glukozowo-fruktozowy
    • skórka pomarańczowa (49 %)
  2. date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. s_eo_metatag

    • skórka pomarańczowa w cukrze
    • skórka pomarańczowa
  4. O marce

    Bakalland to wiodąca w Polsce, specjalizująca się w produkcji wysokiej jakości produktów spożywczych. Dzięki dbałości o jakość surowców oraz nowoczesnym technologiom produkcji, marka zdobyła zaufanie konsumentów, oferując im zdrowe i smaczne produkty.

    Opis produktu

    Skórka pomarańczowa ma bardzo szerokie zastosowanie w cukiernictwie – jest nierozłącznym składnikiem serników, makowców, mazurków oraz innych tradycyjnych ciast. Dodawana jest również do deserów i lodów. Starta skórka tworzy również bardzo ciekawe połączenie z daniami wytrawnymi, mięsami, sosami oraz sałatkami. Skórka pomarańczowa jest źródłem błonnika pokarmowego.

    Kontakt

    FoodWell Sp. z o.o.

  5. Zalecenia dla alergików

    • Dwutlenek siarki / siarczyny - Zawiera
    • Soja - Może zawierać
    • Mleko - Może zawierać
    • Zboża zawierające gluten - Może zawierać
  6. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Skórka pomarańczowa kandyzowana.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Bakalland

    Cechy

    • Dobra i polska firma
    • idealna do wypieków

    Marka

    Bakalland

Bakalland Skórka pomarańczowa 100 g - статті

Немає результатів
Реклама