Теги
Activia Jogurt owoce leśne 280 g - пропозиції та рекламні газетки
Activia o smaku owoców leśnych 280g to jogurt pitny, który jest świetnym pomysłem na szybką i smaczną przekąskę w wygodnym opakowaniu. Zabierz go ze sobą i ciesz się pysznym smakiem, gdziekolwiek jesteś! Wszystko dzięki wygodnej butelce, w której swobodnie możesz przenosić swój jogurt, nawet po otwarciu produktu. Jogurt polecamy jako element drugich śniadań czy podwieczorków. To również łatwy i przyjemny sposób, aby zadbać o zdrowie swoich jelit2!
Czy wiesz, że każda butelka jogurtu Activia o smaku owoców leśnych 280g zawiera:
• żywe kultury bakterii Bifidus ActiRegularis,
• miliardy bakterii probiotycznych1,
• wapń, który pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu enzymów trawiennych.
W drodze do pracy, w biegu lub w chwili relaksu - sięgnij po Activię! Pamiętaj o zbilansowanej diecie oraz aktywności fizycznej dla zachowania zdrowia jelit i dobrego samopoczucia.
Activia® zawiera wapń2 pomagający w prawidłowym funkcjonowaniu enzymów trawiennych oraz probiotyczne1 żywe kultury bakterii. Probiotyki to żywe mikroorganizmy, które przyjmowane w odpowiedniej liczbie przynoszą korzyści zdrowotne. Żywe kultury jogurtowe poprawiają trawienie zawartej w produkcie laktozy u osób mających trudności z jej trawieniem.
Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "Activia Jogurt owoce leśne 280 g". Подивіться схожі пропозиції:
Інформація про продукт
reference_intake_statement
- Reference Intake Statement - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
Pozostałe informacje o wartościach odżywczych
Butelka zawiera 1 porcję równą 280 g.
Obliczona wartość odżywcza
Wartość odżywcza 280 g na 100g Wapń (mg) 296 106 Sól (g) 0,31 0,11 Białko (g) 8,3 3 w tym cukry (g) 27,9 10 Węglowodany (g) 28 10 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 1,5 0,5 Tłuszcz (g) 2,4 0,9 Wartość energetyczna (kcal) 168 60 Wartość energetyczna (kJ) 711 254 Informacje o alergenach
Może zawierać zboża zawierające gluten, sezam.
Składniki
- naturalny aromat
- żywe kultury bakterii: jogurtowe (10⁸ jtk/g), ActiRegularis Bifidobacterium CNCM I-2494 (4 x 10⁷ jtk/g)
- białka mleka
- błonnik cytrusowy
- śmietanka
- owoce leśne 3 % (jeżyna 1,4 %, malina 1,1 %, przecier jagodowy 0,5 %)
- cukier
- mleko odtłuszczone