549

Turek Camembert z grzybami 120 g

100 % naturalne składniki
Реклама

Інформація про продукт

  1. Pozostałe informacje o wartościach odżywczych

    Opakowanie zawiera 4 porcje produktu.

    Obliczona wartość odżywcza

    Wartość odżywcza 1 porcja 30 gna 100g
    Sól (g)0,511,7
    Białko (g)5,418
    w tym cukry (g)00,5
    Węglowodany (g)0,51,3
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)6,622
    Tłuszcz (g)9,331
    Wartość energetyczna (kcal)107356
    Wartość energetyczna (kJ)4431475

    Składniki

    • pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
    • podpuszczka mikrobiologiczna
    • kultury mleczarskie
    • aromat
    • borowik i maślak (łączna zawartość 0,7 %)
    • sól
    • mleko pasteryzowane
  2. Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 8
    • Min. temp. °C - 2

    date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Przechowywanie

    Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Dodatki

    • Smaki / Aromaty - Zawiera

    Zalecenia dla alergików

    • Mleko - Zawiera
  4. Opis produktu

    100 % naturalne składniki

    Logotypy stron trzecich

    Znak weterynaryjny na opakowaniu

    Kontakt

    Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Ser pleśniowy camembert z grzybami.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Turek

    Cechy

    • kremowy smak
    • aksamitna skórka
    • oryginalna receptura

    Marka

    Turek

Реклама